自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Piglet豬仔 發表於 23-2-2 06:57
以麥當奴標價為準,我買咗2套用埋之前payme減$5優惠券

Yes, 用PayMe 分開買,每套再減$3-$5, 仲抵!

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

esther_fong 發表於 23-2-2 00:18
呢度寫要加$6

係喎!2 處寫嘅不一樣!

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Piglet豬仔 發表於 23-2-1 22:25
脆香雞翼餐賣緊$45.5 而家$100/4個 應該唔止平幾蚊

認真,原價係唔會食,唔值!

claudiayumt    發表於 23-2-2 12:25

男爵府

第一次出果時最底,有好多餐可以揀,記得仲有巨無霸餐。
加咗價後,越縮越少,搵笨。

dw0501    發表於 23-2-2 13:38

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

回覆樓主:

可惜無左麥炸雞
attach0/tmp/phpZtOpfT

男爵府

都抵

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章

想知點樣可買幾張? 只可CLICK 一次, 買完就消失左....
Stay Hungry , stay foolish !!

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

hinhin_ma 發表於 23-2-2 08:54
想知點樣可買幾張? 只可CLICK 一次, 買完就消失左....

第一次買嘅時候入邊可以揀買幾多套,買完張卷就冇咗

琥珀宮

上次經驗,明天會再出現,唔知今次係咪咁!

hinhin_ma    發表於 23-2-2 09:23

珍珠宮

YuYuMother 發表於 23-2-2 09:13
第一次買嘅時候入邊可以揀買幾多套,買完張卷就冇咗

只可CLICK 一個, 無得CLICK 幾套.... 上次出時又是咁, 只買左1套...

琥珀宮

hinhin_ma 發表於 23-2-2 09:22
只可CLICK 一個, 無得CLICK 幾套.... 上次出時又是咁, 只買左1套...

唔係喎,入咗去可以買多套,好似最多8套(唔肯定立下眼)!

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

hinhin_ma 發表於 23-2-2 09:22

Click 左之後去到底,揀「選擇優惠產品」可以揀買幾多套㗎!剛睇早餐嗰張可以揀6套。超值套餐就唔記得幾多套,我冇詳細睇自己買咗兩套。

翡翠宮

2024年龍年勳章 減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 陪月勳章

象牙宮

Piglet豬仔 發表於 23-2-1 22:49
7. 脆香雞翼無寫要加錢,應該係$25
呢個錯的。

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 育兒性格勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章

別墅

回覆 Piglet豬仔 的帖子

請問app買左之后幾時可以用呢?

珍珠宮

YuYuMother 發表於 23-2-2 09:33
Click 左之後去到底,揀「選擇優惠產品」可以揀買幾多套㗎!剛睇早餐嗰張可以揀6套。超值套餐就唔記得幾多 ...

...終於明白啦... 5知點解自己手機在選擇果版只睇到一半描述, 其他版又正常... 一直以為是要幾多張就CLICK 幾多個.... 原來是有寫到...第一個CLICK ..1套, 第6個CLICK 是6套....

唉...

珍珠宮

cy101 發表於 23-2-2 09:30
唔係喎,入咗去可以買多套,好似最多8套(唔肯定立下眼)!

唉... 是自己手機出少左D字, 以為CLICK 1個就1張, 但APPS又CLICK 唔到2個... 所以只買到1張.... ... 同麥記無緣....

男爵府

hinhin_ma 發表於 23-2-2 11:39
唉... 是自己手機出少左D字, 以為CLICK 1個就1張, 但APPS又CLICK 唔到2個... 所以只買到1張.... :igiveup ...

最近$100/8杯咖啡經驗,聽日張券又會再次出現

hinhin_ma    發表於 23-2-2 17:33

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

首頁

尾頁

跳至