跳至

首頁
12345...10

尾頁

大宅

我個BB係0802呀, hehe....

原帖由 jo@pong 於 09-6-16 23:33 發表

hello hello~~ 有隣居la~~太好la~~
多多指教aR~~我個BB係0803出世架~~

男爵府

好媽媽勳章

請問銀禧街市有冇野買架?平時你地去邊樹買送呀

男爵府

原帖由 Ching0204 於 09-6-18 13:30 發表
Hi,你好呀, 咁岩我又係搬左入黎2年多呀, 我囡囡係0802 baby,我都頭痛緊揾邊間比佢出年讀N1呀, 我1st choice 係 樂基, 2nd choice係 City-One 小時候(near swimming pool個間呀, 係咪thIs name)

...

hellohello~~太好la有隣居兼BB朋友仔aR,我個女係0803BB aR~~多多指教~~
[img]http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers

男爵府

原帖由 Ching0204 於 09-6-18 13:33 發表
我個BB係0802呀, hehe....

你有1個定2個B aR??
第日可以一齊去飲茶Bor~~hehe!

[img]http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers

大宅

Hihi,好開心呀大家BB差唔多大, 我得一個囡囡, 樓下間酒樓開左喇......唔知我地係咪住同一座呢....hehe....

原帖由 jo@pong 於 09-6-19 14:04 發表

你有1個定2個B aR??
第日可以一齊去飲茶Bor~~hehe!

大宅

樓下街市我住左2年多都未入過去, 因為聽人講得個幾檔野only....

原帖由 magmagyau 於 09-6-18 22:48 發表
請問銀禧街市有冇野買架?平時你地去邊樹買送呀

別墅

HI,
我都係上星期先搬入駿景園住呀! 我個囡囡17個月大呀!

大宅

Hello magmagyau,
係小b仔呀.

嘩,你大仔升中, 你係我地既媽媽前輩, 我搬左之後要請教下你.
多多指教

原帖由 magmagyau 於 09-6-15 23:51 發表
Hi yuenru,我細仔係0712,大仔今年升中la 我BLK11 你呢?小b仔or囡呀...

男爵府

原帖由 Ching0204 於 09-6-19 15:09 發表
樓下街市我住左2年多都未入過去, 因為聽人講得個幾檔野only....

gum你係邊度買"送"架??

男爵府

原帖由 小白兔Nancy 於 09-6-19 15:47 發表
HI,

hihi~~17個月大米即係0801既BB lor~~

吾知駿景園既mama又係邊度買送既Nei??

銀喜過駿景園遠吾遠架?? 駿景園有無野行架??
又吾知Palaso 有無野行既Nei??

HOHO~~我係一個問題C9

男爵府

好媽媽勳章

我早婚ma,俾隻c6"握"左囉:;pppp: 兩隻仔相差十年有多,哥哥架下唔屎返學,兩個成日都玩唔停我 都係邊湊邊學.大家多多指教
原帖由 yuenru 於 09-6-19 16:05 發表
Hello magmagyau,
係小b仔呀.

嘩,你大仔升中, 你係我地既媽媽前輩, 我搬左之後要請教下你.
多多指教

男爵府

好媽媽勳章

Hi Nancy,我細仔18個月大la,下月中先搬,因要等大仔放暑假 你住BLK??...
原帖由 小白兔Nancy 於 09-6-19 15:47 發表
HI,

男爵府

好媽媽勳章

哩樹好似旺女多D喎...真係恨屎我

男爵府

好媽媽勳章

都算近既....視察過係冇乜野好 行既:;pppp: 我諗應該好過銀禧呱
原帖由 jo@pong 於 09-6-19 19:59 發表

hihi~~17個月大米即係0801既BB lor~~

吾知駿景園既mama又係邊度買送既Nei??

銀喜過駿景園遠吾遠架?? 駿景園有無野行架??
又吾知Palaso 有無野行既Nei??

HOHO~~我係一個問題C9 ...

大宅

一定好過銀禧多多聲喇...... 我成日過你地個邊行架

原帖由 magmagyau 於 09-6-20 00:10 發表
都算近既....視察過係冇乜野好 行既:;pppp: 我諗應該好過銀禧呱

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

剛剛星期六confirm買銀禧,應該8月入伙.

阿囡今個月就2 years 0706. 要決定報邊間k1先得

say hello 先

大宅

Hi, Seavl, 又多一個鄰居了....Nice to meet you!!

男爵府

原帖由 seavl 於 09-6-22 12:02 發表
剛剛星期六confirm買銀禧,應該8月入伙.

阿囡今個月就2 years 0706. 要決定報邊間k1先得

say hello 先

hello hello~~仲有3~4個月左右既時間可以考慮...
我都買左本幼稚園天書看...不過原來我係出年先要報名...

男爵府

原帖由 Ching0204 於 09-6-20 13:12 發表
一定好過銀禧多多聲喇...... 我成日過你地個邊行架

ching ma,

你会去邊度買送架??

大宅

Hi Jo@pong

我唔洗煮飯架, 因為我個小朋友係比婆婆take care,我每晚都會返去我媽咪屋企食飯架........其實銀禧個街市真係無野買, 最近都要去禾輋

首頁
12345...10

尾頁

跳至