自由講場

跳至

首頁

尾頁

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

LV

珍珠宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

goo_littlebb 發表於 23-7-14 19:56
我以前都用你呢d款, 不過好重又大舊.呢幾年轉左用NARAYA布銀包, 好輕又平
...

NARAYA布銀包?有啲興趣喎,上網搵唔到香港分店嘅

珍珠宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

Vengerov 發表於 23-7-14 19:58
我用緊呢個
https://zh.zalora.com.hk/p/kate-spade-kate-spade-staci-large-ladybug-wallet-in-cream-mult ...

曾經趁特價買過呢個牌子嘅長身銀包,但係都好重

珍珠宮

wcandtt 發表於 23-7-14 20:12
LV 真係用極都唔爛個散子包已經23年,銀包15年:sweati ...

呢個牌子太貴啦,要慳返啲錢俾小朋友參加活動

珍珠宮

tingbb@mama 發表於 23-7-14 21:11
有d 細牌子 coaxh ,tory bxxch 個d都有長銀包 都有防刮花皮銀包 都come用架 不過代購個d平d 香港貴好多 ...

你講嘅以上牌子唔算平(對於我來講 ),不過都多謝你建議

珍珠宮

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

回覆 jenniferzhu 的帖子

香港買係唔平 代購coaxh一千左右長銀包都有交易喎
珍惜 感恩
You got this!!

珍珠宮

chyush 發表於 23-7-14 21:34

PORTER

呢個都OK喎,唔該你

珍珠宮

鐵娘子 發表於 23-7-14 21:50
輕就好難襟,通常都會好易爛

有姊妹推介布銀包,都ok喎,一定輕身

珍珠宮

lflxl 發表於 23-7-14 22:57
Agnes B

下次經過時睇吓,唔該你

珍珠宮

tingbb@mama 發表於 23-7-15 10:25

$1000左右價錢接受到,可以麻煩你PM我知邊度可以搵到代購買嗎? (我未曾試過搵代購買嘢,麻煩晒你

男爵府

蚊毛 發表於 23-7-14 17:44
薄,放紙幣唔洗摺,張栢芝都推介,荔枝皮又come用

我都想買, 但呢個而家勁難買, 已經冇出

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

jenniferzhu 發表於 23-7-15 10:19
NARAYA布銀包?有啲興趣喎,上網搵唔到香港分店嘅

唔清楚香港邊度買,我果啲係托朋友去旅行時買幾個返嚟,外面裡面個樣係咁的。

不過好似依家都有其他類似嘅牌子出一樣嘅銀包。
attach0/tmp/php1tGJFj
attach1/tmp/phpibhCXh

珍珠宮

goo_littlebb 發表於 23-7-15 11:11
唔清楚香港邊度買,我果啲係托朋友去旅行時買幾個返嚟,外面裡面個樣係咁的。

不過好似依家都有其他類似 ...

唔該你,我再搵下

象牙宮

jenniferzhu 發表於 23-7-15 12:34
唔該你,我再搵下

見你布都ok可以睇下。
Lesportsac銀包

https://www.carsac.com/hk/sale/50-off/18030335e774

https://www.carsac.com/hk/sale/50-off/18018897e774

水晶宮

BK Milk勳章

tingbb@mama 發表於 23-7-15 10:25

直情自己上加拿大outlet 買
集運寄番香港
我買个袋都係幾百蚊

珍珠宮

mercurycc 發表於 23-7-15 12:47
見你布都ok可以睇下。
Lesportsac銀包

唔該你,又多個選擇

珍珠宮

bongbongpatty 發表於 23-7-15 22:26
直情自己上加拿大outlet 買
集運寄番香港
我買个袋都係幾百蚊

咁啱旅遊有時間去買到真係抵好多

水晶宮

BK Milk勳章

jenniferzhu 發表於 23-7-15 23:15
咁啱旅遊有時間去買到真係抵好多

VPN 上網站買就得
唔需要去旅行買

子爵府

On sale時買冇咁貴,都come用
attach1/tmp/phpEoRTPX

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

jenniferzhu 發表於 23-7-15 04:34
唔該你,我再搵下

唔嫌花look look, 我覺得cath kidston 都唔錯。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊