夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

jojocatjojo 發表於 23-7-25 04:09
你會唔會成日都係好小事就唔開心發脾氣,所以你老公已經冇乜感覺?

其實你老公原本去影自己個仔,都唔係想 ...

無好小事發脾氣,但我會想生仔後都好似拍拖時咁sweet
但我倆的確時不時吵兩句
我明白男人會睇女仔,我見佢ig searching都大把,
有時睇睇下電話訓著左
佢個mon又著左會見係一堆女仔🙄
但我第二朝都係笑下佢就算
只因今次佢要突登cap圖再放大個我識既阿媽
我無諗過佢係d咁既人姐 😮‍💨😮‍💨
會諗佢會對我朋友著短裙有興趣?
佢平時怕我走光 出門之前都會話我著咁短
但我決定第日我要著多d !!

男爵府

其實唔係好大件事,你放開啲啦

珍珠宮

Kaka_Fung 發表於 23-7-25 09:38
無la
佢有佢打機玩電話,我陪仔訓覺入左房佢都無入過黎

你陪仔仔瞓覺….
兩夫妻分房瞓?

複式洋房

回覆 秋天與楓葉 的帖子

係 ,有好有唔好 我唔洗比佢打鼻鼾嘈到訓唔到

珍珠宮

Kaka_Fung 發表於 23-7-25 10:45

係 ,有好有唔好 我唔洗比佢打鼻鼾嘈到訓唔到

分房瞓嚴重影響夫妻感情,好易「出事」

我老公鼻鼾都好大聲,但我唔會分房瞓
我有時9點鐘就瞓,當補返瞓覺時間

老公cap圖,你唔開心係人之常情
但老公有認錯同道歉就應該算啦
你覺得認錯同道歉都唔夠
應該直接同老公講,想老公做啲咩氹返你

女人成日都覺得男人要自動自覺點點點,男人係get唔到
你唔出聲自己嬲,男人通常覺得你長期m到、好難相處

複式洋房

同意 有咩一定要直接講

伯爵府

明白你感受,如果係我都會嬲唔開心。不過咁,男人係咁,你嬲一陣就算唔好傷到自己身體。

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

Kaka_Fung 發表於 23-7-24 18:09
尋日係老公手機個垃圾桶發現左佢cap低阿仔同學仔個媽媽既背影,著短衫短裙。本身係一條影片黎,但佢cap低之 ...

我覺得成件事最核突,就係因為果個係阿仔同學嘅家長,如果佢睇其他女人,應該冇咁嬲

cathngai    發表於 23-7-25 18:03

伯爵府

牛年勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

我可以同你講,99%男人都係鹹濕,就算有另一半都一樣,只係行為表現有唔同,我C6係會對眼叮住,又試過我同佢一齊喺書局,我見到佢見到一個有D走光嘅女人,佢會跟住人哋尾,我有當場話佢,但佢唔認,佢有冇出過軌我都唔敢講,反正我冇發現過,坦白我,我好驚佢會非禮人,其實我冇嘢可以做,自己心淡而已,如果有咁嘅一日,我唔會覺得突然,因為自己已諗好點處理

複式洋房

明白,多謝大家,我地和好了

複式洋房

回覆 花花b 的帖子

各位sis 都睇得好開😆 我都慢慢走出來了

複式洋房

RAA 發表於 23-7-25 14:07
我覺得成件事最核突,就係因為果個係阿仔同學嘅家長,如果佢睇其他女人,應該冇咁嬲
...

exactly!你講得無錯😢

複式洋房

回覆 minniemouse131 的帖子

抱抱,看來做女人要訓練自己內心強大

大宅

Kaka_Fung 發表於 23-7-24 18:09
尋日係老公手機個垃圾桶發現左佢cap低阿仔同學仔個媽媽既背影,著短衫短裙。本身係一條影片黎,但佢cap低之 ...

睇下都唔得,做你老公真係慘

珍珠宮

回覆樓主:

如果你老公係影裙底,就話佢變態je...
睇靚女我都覺得無咩問題!
你老公應承左同事,又覺得你嬲梗唔想嘈,咪自己去lo!
有時我見到D家長索D,我都會想睇,唔好話男人la!
成件事,只能你自己去平衡心態,男人同女人始終唔同,你幾靚都好,唔代表要要日日望住你吧!

大宅

回覆樓主:

坦白,其實佢係唔小心比你發現,下次已經醒目連垃圾捅也delete. 你地分房,佢自己做乜都得啦。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

RAA 發表於 23-7-25 14:07
...

絕對係,日後老婆湊放學見到人地媽媽,又諗起呢件事。

複式洋房

你同佢講左佢都道左歉 定係你有其他更加實質GE行為想佢做?
如果你都答唔到有D咩佢做左你就會消到啖氣
咁你再唔開心落去都係無意思 大部份男人都會覺得就住同一件事係咁哄真係好煩

佢答應左同事要出去都要出去 係守信GE問題
你都唔會想小朋友GE爸爸係一個無信用GE人

諗清楚自己係想要一個點樣GE回應好過自己狂諗又唔開心佢又唔知你唔開心D咩
因為男人真係好簡單 覺得道左歉就解決左唔會再諗咁多

伯爵府

kwhkwh 發表於 23-7-24 22:58
係米99%男人都係咁,我5知。

男方cap 圖睇女,講得白點, 軌都未出, 你已咁大反應, 他日發生大事(touch woo ...

Agree,見好就收..而且講真我都覺得係少事一件,唔好話男人,女人都一樣會目及野,如果係靚既,我唔理男女都會睇下..我身邊果個,佢目及到女都有同我講既,我會叫佢影黎睇下咪自私睇添,寫真又好AV都好,我都唔介意分享..佢只係睇下,又無做d咩..唔太過份既我覺得可以接受,何況佢已同你認左錯,要嬲要話佢都係果日既事,嬲兩日都唔聽佢電話就有點過了,男人無女人咁多野諗,可能佢根本都唔知自己仲可以做咩黎氹你,若果你自己有答案,應該直接同佢講你想點先唔嬲.
大b駿逸細b駿晞

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

唔好分房瞓。
你唔止係媽媽,還是你老公的老婆。男人其實很小心眼,佢明白你係為左湊小朋友,但佢仍然會覺得自己被忽視,長久會影響夫妻感情。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊