美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

牛年勳章

baby_CH 發表於 23-9-10 11:11
我搵醫生打反而開得大打到反黑, 美容師反而無事
之前有聽過話香港其實打斑經驗仲少過美容師,因為醫生唔會淨係做打斑,但有d專打斑嗰d日打夜打反而仲多經驗

禁止訪問

大宅

有冇相睇下?

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

kaiocean 發表於 23-9-3 10:13
打m22同excel v都清到斑, 點解仲要加埋pico一齊打? 咁咪增加左個風險

PICO去雀斑一流,其他斑我都覺得有效但雀斑最明顯

複式洋房

回覆 carolkalouchan 的帖子

我打PICO都無反黑喎!打完之後要塗防曬呀!否則好易黑呀!

子爵府

baby_CH 發表於 23-9-10 11:11
我搵醫生打反而開得大打到反黑, 美容師反而無事

請問邊個醫生打到反黑?

大宅

牛牛牛牛 發表於 23-9-26 13:48
PICO去雀斑一流,其他斑我都覺得有效但雀斑最明顯

雀斑係點樣?

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

sheepsleep 發表於 23-9-29 10:34
雀斑係點樣?

一點點嘅斑,比較分散嘅,兩邊面對稱一堆個啲係荷爾蒙斑

大宅

牛牛牛牛 發表於 23-9-29 11:12
一點點嘅斑,比較分散嘅,兩邊面對稱一堆個啲係荷爾蒙斑

我兩樣都有呀,睇你之前個post,係香x心打pico?

伯爵府

sheepsleep 發表於 23-9-29 11:30
我兩樣都有呀,睇你之前個post,係香x心打pico?

係,佢哋唔淨係打PICO,會睇皮膚情況建議用咩機,我之前打PICO 同M22都係同樣價錢

別墅

Floraaaa08 發表於 23-9-26 15:54
回覆 carolkalouchan 的帖子

我打PICO都無反黑喎!打完之後要塗防曬呀!否則好易黑呀! ...

我都冇反黑喎!打左成年,我覺得治療師打都可以, 我係beauskxx 搵左沙田個治療師打,佢話自己做左成十年

大宅

牛牛牛牛 發表於 23-9-29 12:55
係,佢哋唔淨係打PICO,會睇皮膚情況建議用咩機,我之前打PICO 同M22都係同樣價錢
...

請問你係香x心打要幾錢次?點樣收費?

大宅

牛牛牛牛 發表於 23-9-29 12:55
...

請問邊位醫生打? 邊間分店?thanks

大宅

回覆 Elkast82 的帖子

反黑+荷爾蒙斑時係咁

大宅

回覆 牛牛牛牛 的帖子

雀斑係易,荷爾蒙斑我搞咗好耐自己覺得唔係易處理

伯爵府

clokwai 發表於 23-9-29 21:30
請問邊位醫生打? 邊間分店?thanks

我喺尖沙咀海洋中心個度打,係治療師打,不過打之前會先見醫生診症,有咩問題都可以問咗醫生先

伯爵府

clokwai 發表於 23-9-29 21:10
請問你係香x心打要幾錢次?點樣收費?

$1200一次,次數係以療程計

如果由醫生打要加錢,加幾多我冇問,你可以WHATSAPP問佢哋

伯爵府

Bileemum 發表於 23-9-30 16:06
回覆 牛牛牛牛 的帖子

雀斑係易,荷爾蒙斑我搞咗好耐自己覺得唔係易處理

係,荷爾蒙班難搞過雀斑,但唔會話打咗完全冇改善

大宅

回覆 牛牛牛牛 的帖子

係,唔會完全冇效,但係醫生講我情況唔係單一儀器可以幫手,類似雞尾酒療法,混合唔同機,其實未必每個人都要好似我咁搞到咁複雜,我都係自己誤選美容店搞到反黑,所以咪麻煩d

大宅

牛牛牛牛 發表於 23-10-3 11:14
$1200一次,次數係以療程計

如果由醫生打要加錢,加幾多我冇問,你可以WHATSAPP問佢哋

thanks

首頁

尾頁

跳至