自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

suzukiii 發表於 24-2-15 16:36
擔心他因為太靚仔而自滿,都有機會既,因為佢真係好靚仔

點解我覺得不靚仔,仲有點醜樣,個妝又厚過我

珍珠宮

iwff 發表於 24-2-15 16:59
他係靚仔, 但唔識做戲, 我個人覺得他喜怒哀樂都係同一個表情, 所以只比人讚他靚仔, 好少讚他做戲 ...
都幾認同(FANS勿打頭)。佢情況有啲似吳尊, 靚仔但無乜表情。其實佢笑得好好睇, 但硬係要做好表情管理, 變到個樣好木。我覺得佢最靚仔係初出道, o個時都未出名, 睇"叢林的法則"見到佢, 心諗: 咁靚仔邊個o黎架?

公爵府

orezo 發表於 24-2-15 18:01

就算唔係自己鍾意嗰type,真係未聽過有人話佢醜樣。
佢化唔化妝個樣都差唔多,皮膚仲唔錯㗎!
不過做戲就真係……

珍珠宮

ddjonas 發表於 24-2-15 17:53
好靚仔期待佢新劇

3月1日開播啊
預告
https://youtu.be/Sb5z4rHnYc0?si=6xcLXddosKBLQqlV
attach0/tmp/php6IjhOL

珍珠宮

各花入各眼,冇可能全世界都覺得佢靚仔,連佢自己都只係俾自己五十分

銀優IG,其實佢私底下都唔化妝唔梳頭,白tee老牛加拖鞋周街走!
https://www.instagram.com/eunwo.o_c?igsh=ZDFrZ3FtMjF5OHRp

珍珠宮

Tobbyy 發表於 24-2-15 18:04
都幾認同(FANS勿打頭)。佢情況有啲似吳尊, 靚仔但無乜表情。其實佢笑得好好睇, 但硬係要做好表情管 ...

初出道十幾歲時,個樣真係好鬼得意
attach0/tmp/phphDHZ0I

珍珠宮

miu~miu 發表於 24-2-15 17:58
係, 細個個樣成個小王子咁

兩兄弟都似樣
attach0/tmp/phpaLFm6P

大宅

回覆樓主:

唔知點解梗係get唔到好靚仔 冇乜心動感覺 反而前隊友文彬靚仔d 可惜太短命

子爵府

我都唔覺得他好靚仔,只是有些鏡頭覺得幾靚,有些覺得好普通。我心目中的靚仔仍然停留在張國榮,林志穎(20歲前)的標準。

大宅

littledot 發表於 24-2-15 18:11
就算唔係自己鍾意嗰type,真係未聽過有人話佢醜樣。
佢化唔化妝個樣都差唔多,皮膚仲唔錯㗎 ...

真是得罪晒粉絲們了,我無睇過佢做戲,就咁睇相就唔係靚,可能動態加埋聲線氣質好好多

珍珠宮

jt040 發表於 24-2-15 18:35
唔知點解梗係get唔到好靚仔 冇乜心動感覺 反而前隊友文彬靚仔d 可惜太短命
...

文彬已經變成天上嘅月亮,永遠25歲

我好鍾意佢同妹妹嘅合作舞台
Candy in my ears
https://youtu.be/mtZbPDXH1dI?si=OniVLGcilFAOUqVT

仲有佢cover嘅24hours
https://youtu.be/mXIfJv_zyng?si=XMAx1PKe0K2dXKLk

https://youtu.be/ow7Rg2YyXZ0?si=zmEtEJqD4UnqlBPB

依家喺首爾有個大約800棵樹嘅樹林係用嚟紀念佢!

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

은우수호 發表於 24-2-15 18:33
兩兄弟都似樣

似呀
[img=500,400][/img]

珍珠宮

orezo 發表於 24-2-15 18:44
真是得罪晒粉絲們了,我無睇過佢做戲,就咁睇相就唔係靚,可能動態加埋聲線氣質好好多
...

銀優今日單飛出道,
今晚首播MV "Stay"
https://youtu.be/srH63CP-7ZA?si=qvegq9QJt-5a1LTP

大宅

은우수호 發表於 24-2-15 18:50
文彬已經變成天上嘅月亮,永遠25歲

我好鍾意佢同妹妹嘅合作舞台

好慘 最慘係佢走個日我先識佢 之前完全唔知道有呢隊男團 之後睇返佢d片 又靚仔又識跳舞身材prefect 唉 真係諗唔明白點解咁早走左

珍珠宮

jt040 發表於 24-2-15 18:58
好慘 最慘係佢走個日我先識佢 之前完全唔知道有呢隊男團 之後睇返佢d片 又靚仔又識跳舞身材prefect 唉 真 ...
佢哋間經紀公司好貧窮, 佢哋成團人又好佛系, 有新歌回歸, 其他啲男團, 會叫粉多多刷榜, 但好記得, 有次回歸, 文彬見有粉通宵為佢哋刷榜, 佢喺直播同啲粉講:「夠㗎嘞, 唔好咁辛苦刷榜~」

文彬喺圈內超好人緣(其實係成團人緣都好好, 尤其好多幕後講佢哋嘅好人好事).
佢死後嗰段時間, 所有音綜停哂一位重唱, 好多節目都有紀念佢嘅環節, 好似IU明明嗰日要做電影宣傳, 亦主動要求將宣傳稿件延後, 好多合作過嘅前輩, 都停咗手上一啲恆常播放紀念佢, 喺theqoo論壇, 仲出現非粉絲, 但留言如何得到文彬嘅恩惠及留下各種好人好事, 佢經紀公司門口(之後係空中花園)成為花海, 太多種種, 到依家仍然不時記起.

子爵府

2024年龍年勳章

은우수호 發表於 24-2-15 18:33
兩兄弟都似樣

呢個真係佢細佬?真係好似樣喎
唔講以為係佢細個時

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

各花入各眼
我都唔覺佢靚仔
google埋其他相都唔覺
不是我的菜

郁D就起晒鋼, o係論壇好難生存架, 學下大方d接受人地建議, 唔好咁小家!

大宅

은우수호 發表於 24-2-15 19:14
佢哋間經紀公司好貧窮, 佢哋成團人又好佛系, 有新歌回歸, 其他啲男團, 會叫粉多多刷榜, 但好記得, 有次回歸 ...

講真以前淨係聽過車銀優(可惜唔係我杯茶所以冇乜留意),其他隊友一個都唔識。 佢死後我都有喊過, 有同事個老婆直頭飛過去悼念,太傷心喇

珍珠宮

imlu28 發表於 24-2-15 19:22
呢個真係佢細佬?真係好似樣喎
唔講以為係佢細個時

係佢細佬呀!
復旦大學啲學友認證咗

子爵府

回覆樓主:

佢自己有照鏡㗎係咪?如果佢覺得自己靚仔,身邊有咁多人吹捧佢,阿媽唔讚都一樣自滿啦

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊