潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

JoslynPeonies 發表於 24-2-16 11:24
如果我冇睇錯你應該只係買左萬幾蚊嘢,係H 來講係好少野咋喔。不過,當然你想點最緊要。 Happy shopping ...

係呀,萬2蚊對啲sa嚟講仲要浪費佢咁多時間,唔會有咩好優待,特別係海港城店根本唔優做,我就係呢間跟sa,行2次加埋用咗佢1小時都無,spending 3萬,先有個p22,但我一早講要Gp,唔要大袋,佢就係唔俾,仲暗示買多萬幾可能或者應該有機會有嘅,好無癮,現已退坑。

大宅

vanlina_cream 發表於 24-2-18 00:00
係呀,萬2蚊對啲sa嚟講仲要浪費佢咁多時間,唔會有咩好優待,特別係海港城店根本唔優做,我就係呢間跟sa, ...

想問個P22 offer 左咩色俾你?

子爵府

2023年兔年勳章

回覆 vanlina_cream 的帖子

你好叻呀~無謂為咗’買唔到‘而不停輸出自己的金錢及時間

大宅

呢個金額實在太少。坦白講,喺SA角度出發嘅話:你唔係佢想要搵嘅客

伯爵府

vanlina_cream 發表於 24-2-18 00:00
係呀,萬2蚊對啲sa嚟講仲要浪費佢咁多時間,唔會有咩好優待,特別係海港城店根本唔優做,我就係呢間跟sa, ...

聽講係,你要的唔比,等你心掛掛~

大宅

我冇買好耐 舊年心血來潮去sogo 遇到個sa 大膽問配貨 個日一買買左12萬 2 weeks later 有mini C 之後我表明要k28 再買多8萬錶同 5萬finesse 都有問我要吾要其他袋 如picotin 但我唔like 有一日ad hoc 咁去 offer 左kelly dole charm 同時又問有冇其他袋啱 咁啱有mini2424 touch 現貨 試左又ok 全部帶走 當然出過袋 要再轟多少少先可以排K 如果你有意配貨 要一野轟最少幾萬 要衫or 錶or首飾

大宅

carjo 發表於 24-2-18 00:24
想問個P22 offer 左咩色俾你?

金金,的確係靚色,但我一早講明唔要大袋、唔要p,因為我已經有p18大象。

大宅

BabeV 發表於 24-2-18 00:26
回覆 vanlina_cream 的帖子

你好叻呀~無謂為咗’買唔到‘而不停輸出自己的金錢及時間 ...

係呀,最煩唔係課金,係要就佢時間去,我唔係闊太,要返工住得又遠,有幾次係特登撘車去課金,心好累。

大宅

Baobe 發表於 24-2-18 01:20
呢個金額實在太少。坦白講,喺SA角度出發嘅話:你唔係佢想要搵嘅客

係呀,甜品袋配比已超1:1,萬2真係唔好唸會有袋,非袋嘅hot item都唔洗旨意。

大宅

Locherry1215 發表於 24-2-18 01:42
聽講係,你要的唔比,等你心掛掛~

我sa就係咁暗示,所以我先心理唔平衡退坑

伯爵府

vanlina_cream 發表於 24-2-18 14:38
係呀,最煩唔係課金,係要就佢時間去,我唔係闊太,要返工住得又遠,有幾次係特登撘車去課金,心好累。
...

我都係咁諗,無乜時間去,又唔近我~
廣東道是最方便泊車,但又好多人排隊⋯
小物我鍾意係官網買,送到屋企~正~

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

其實個SA陪咗你行粒幾鐘,你都只係買咗啲啲嘢, 佢對你真係好有耐性了!
買幾次夾埋先至萬一、二,老實講句連隊都費事俾你排,不如你索性去代購或者二手店買你心目中嘅手袋款好過,直接了當!

大宅

回覆樓主:

買咁少都記得你,算係咁啦

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

回覆樓主:

有些sa並唔介意客人買得少,但介意客人要求高又追袋。
work hard PLAY hard

複式洋房

如果咁買法就一定係買到夠個配比先有袋....對於樣樣配貨都要揀同諗先買嘅客其實SA唔會太幫手...可能有啲SA會鬆少少不過只會令你之前啲前白花...

大宅

Pui-mong 發表於 24-2-16 11:43
想請教一下,咁買到幾多左右,佢連甜品袋都唔俾我,我先應該換Sa 呀?!
...

甜品袋係你同個SA講左想出BKC、又買左一個數目和一段時間先可能offer
刀仔鋸大樹模式,SA都估到你想點。
諗清楚想要咩先,剩P定BKC?

侯爵府

睛靈勳章

Butao 發表於 24-2-18 13:17
我冇買好耐 舊年心血來潮去sogo 遇到個sa 大膽問配貨 個日一買買左12萬 2 weeks later 有mini C 之後我表明 ...

一野轟幾萬
一係好似你咁一嘢轟咗十幾萬
如果budget一萬幾千都要計算清楚,浪費金錢同時間 我會買其他品牌們包包

大宅

回覆樓主:

我公司同事話洗咗一萬三 普通戒指 腰帶 頸巾,就有個金鋼色p18 offers。佢話呢個月嘅事黎,有冇JM答到我 她講嘅嘅野堅定流呀?

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

nldw2012 發表於 24-2-19 22:37
我公司同事話洗咗一萬三 普通戒指 腰帶 頸巾,就有個金鋼色p18 offers。佢話呢個月嘅事黎 ...

就算係真又如何?每個人的經歷不一樣。

搭VIP入鋪買,零配都可以
work hard PLAY hard

複式洋房

nldw2012 發表於 24-2-19 22:37
我公司同事話洗咗一萬三 普通戒指 腰帶 頸巾,就有個金鋼色p18 offers。佢話呢個月嘅事黎 ...

前年我第一次入坑,好好彩買咗條belt就問我有冇手袋想睇,我大膽問picotin, 佢offer咗個黑金P22俾我,我諗都冇諗即要..
有時可能真係SA人夾人緣

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊