自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章

Etcetc 發表於 24-3-4 12:41
我唔明上星期五晚果集,點解EMMA要搵善仁上多一次床?

明明已經恨之入骨, 仲攪乜野啫, 講唔通 ...
心理醫生叫佢回顧返成段婚姻, 然後行返個告別儀式, 佢揀咗上床做告別式

ohmygosh    發表於 24-3-4 18:55
RAA    發表於 24-3-4 16:14
Kuromi1127    發表於 24-3-4 15:14

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

catcat@cat 發表於 24-3-4 14:36
心理醫生叫佢回顧返成段婚姻, 然後行返個告別儀式, 佢揀咗上床做告別式
...

https://www.facebook.com/share/r/eTCwovWCveJcZzQU/?mibextid=WdyKie

呢個又係重點,2個視角都唔同
日本の平安を祈ります

侯爵府

分手後搞野,只覺得係狗公狗乸,唔搞野會死咁 落小三面托咩,講自己唔要個男人,唔要又比人搞,當自己免費雞,下面痕

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章

檸檬檸檬 發表於 24-3-4 15:17
分手後搞野,只覺得係狗公狗乸,唔搞野會死咁 落小三面托咩,講自己唔要個男人,唔要又比人搞,當 ...

男爵府

大家已經回復單身嘅成人男女,攪又如何?記得做足保護措施

珍珠宮

kk80400 發表於 24-3-4 15:12
https://www.facebook.com/share/r/eTCwovWCveJcZzQU/?mibextid=WdyKie

呢個又係重點,2個視角都唔同

拼埋睇又幾有意思喎

男爵府

Etcetc 發表於 24-3-4 12:41
我唔明上星期五晚果集,點解EMMA要搵善仁上多一次床?

明明已經恨之入骨, 仲攪乜野啫, 講唔通 ...

我get 到係Emma自從簽左紙離婚,收到正式離婚令後,又失眠又失落又好多幻覺,然後佢去睇心理醫生(輔導),個醫生叫佢要做一D“儀式”去同呢段感情say goodbye 吖嘛。
淡而無味

珍珠宮

儀式? 性交轉運

jc2009    發表於 24-3-5 16:10
QUEEN314    發表於 24-3-5 15:58

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

stagea 發表於 24-3-4 13:17
一開始係大學, DAVEY已鍾意明芯, 見明芯同善仁已漸漸開始, 所以DAVEY自己收埋無出過聲話"鍾意明芯", 最後 ...

你睇完,講得好詳細

請問你知唔知片尾曲邊個唱同埋歌名?

唔該
不要從別人的嘴裡去認識我

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

crystal媽咪 發表於 24-3-4 21:03
你睇完,講得好詳細

請問你知唔知片尾曲邊個唱同埋歌名?

片尾係谷(emoji)溦唱
歌名係阿拉斯卡海灣
原唱:菲道尔

https://youtu.be/kU0oHbP4ZDk?feature=shared

大宅

咁出軌又唔一定係搞左先係大獲既…

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

stagea 發表於 24-3-4 21:24
片尾係谷(emoji)溦唱
歌名係阿拉斯卡海灣
原唱:菲道尔

唔該曬

大宅

回覆樓主:

年輕人要分開讀書、移民,或者男女各有家室無奈要分手之類,就話留返最後美好回憶俾對方啫,擺明係怨偶就係關係撕裂先至要離婚,點會仲想同對方纏綿多一次

男爵府

回覆樓主:

打完官司, 放低咗恨,看舊物又回想返對方的好, 其實對前夫仲有愛,不過知道返唔到轉頭,所以就有呢個告別形式。

寶石宮

Cottonbb 發表於 24-3-4 23:31
年輕人要分開讀書、移民,或者男女各有家室無奈要分手之類,就話留返最後美好回憶俾對方啫,擺明係怨偶就係 ...

可能試下自己仲有冇魅力

之前有一集,有個女人除曬,但都唔上
仲hurt

子爵府

Cottonbb 發表於 24-3-4 23:31
年輕人要分開讀書、移民,或者男女各有家室無奈要分手之類,就話留返最後美好回憶俾對方啫,擺明係怨偶就係 ...

因為今次故事兩位當事人仲好愛對方,但大家因小三事件已難破鏡重圓,呢刻無辦法一齊生活只有離婚。

珊瑚宮

kk80400 發表於 24-3-4 12:15
婚後事,善仁只係同王敏奕打過茄輪,冇發生關係?點解搞到要離婚?

應該未講到 yoyi預告 有講同佢搞嘢嗰陣時有冇諗過我

水晶宮

2024年龍年勳章

...

所以出現咗兩段情節,一段係謙謙,一段係emma,其實佢地冇上床
從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

crystal媽咪 發表於 24-3-4 22:46
唔該曬

今日有新聞出左,原唱菲道爾話版權未有授權番唱,已委托版權公司處理。

子爵府

...

我理解係咁
唔係咩報復
係告別

小三到琴晚果集應該只係精神出軌
之後唔知

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊