自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2023年兔年勳章

luckyQ 發表於 24-3-24 16:07
冇嘢嘅將心比己囉,希望大家唔好有咁嘅遭遇

咁其實都只可以話唔好彩join左間突然執笠嘅店,有何事係將心比己呢???
其實明唔明大家jm講嘅嘅野???

珍珠宮

bonbonyy 發表於 24-3-24 16:21
咁其實都只可以話唔好彩join左間突然執笠嘅店,有何事係將心比己呢???
其實明唔明大家jm講嘅嘅野??? ...

即係你咁冇同理心啊你以後啊參加咗啲嘢執笠啊你都唔好怨

大宅

Nbs 發表於 24-3-24 15:12
我知,我就係唔想上去吖嘛
個個weekend 要諗節目,我唔想個個weekend 都要返大陸,亦唔想一去要去成日,又 ...

上環有船去蛇口,果頭南山寶安都多野玩。例如meland都有攀石等大童活動。充值約150/全日一大一小

水晶宮

乖寶寶布布 發表於 24-3-24 17:46
上環有船去蛇口,果頭南山寶安都多野玩。例如meland都有攀石等大童活動。充值約150/全日一大一小
...

謝謝你嘅推介,我女好鍾意攀石的
通常星期日我地出街半晝,跟住就屋企休息/妹妹瞓覺/我做下嘢,加上有時我工作隨時比人call, 返大陸一去去全日,只能好間中去

伯爵府

2023年兔年勳章

luckyQ 發表於 24-3-24 17:07
即係你咁冇同理心啊你以後啊參加咗啲嘢執笠啊你都唔好怨

其實 .......知唔知同理心點解???
咁比著我,執笠只要有退款,我又真係唔會怨,有乜好怨,用啲時間搵過第二樣野玩好過!

珍珠宮

bonbonyy 發表於 24-3-24 18:05
咁比著我,執笠只要有退款,我又 ...

佢退款就話啫,我當初唔知有得退款,佢話年票冇㗎嘛,同埋佢唔通知我喎退款俾你唔係我所想個喎

珍珠宮

冇同理心嘅人梗係會覺得冇問題唔知點解同理心係乜嘢先會冇同理心啦你下次試吓買嘢你中伏咪知囉

珍珠宮

你買咗啲嘢唔鍾意,雖然可以退嘥你時間俾人欺騙取巧嘅感覺唔係退款就係懸殊你唔會明自私嘅人點會覺得自己自私啫

珍珠宮

佢唔通知我,如果我唔走上門我會知要我主動先有得退款,如果有朝一日你有咁嘅經驗你就知有咩感覺?

珍珠宮

同埋最重要我未收到退款,而且員工的確係咁講過話唔會執簽咗三年租約佢係負責公司先係咁講佢好有責任我先join一年玩,你講到人哋賠返錢俾你就大晒,咁樣就有同理心

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

回覆樓主:

有公佈及退返剩下的錢、不算欺騙吧!
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

侯爵府

有得退錢真係不幸之中嘅大幸,不過間野我真心都覺得幾好玩,真心香港唔多呢d俾中童玩呢d野嘅地方,場地都好好,就算冇俾錢入場,家長仍然可以睇到小朋友玩,我都覺得幾可惜嘅,如果話真係攀石(抱石)嘅話,咁香港仲有好多抱石場嘅
我沒有很多朋友, 但有你們就足夠~~~我沒有很多錢,但我所擁有的東西已經比別人多~~~我沒有很多老公, 但有一個把我寵壞就已經足夠

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

終極熊貓 發表於 24-3-24 16:19
你問個職員,你估個職員會唔會知公司嘅財務狀況?
再講,我當佢知公司財政,咁依家退返錢,呃左你咩?利息 ...

別墅

算啦⋯jm
經濟唔係佢公司開幕時就估到一段時間之後出事
如果佢早知⋯跟本唔會有喱間野出現
唔好嬲啦

伯爵府

2023年兔年勳章

luckyQ 發表於 24-3-24 18:20
同埋最重要我未收到退款,而且員工的確係咁講過話唔會執簽咗三年租約佢係負責公司先係咁講佢好有責任我先j ...

唔使再用咁多段回覆我,亦唔使咀咒我中伏,拗贏我亦冇意思! 大家都係睇事情而回覆,亦唔係得我一個話已退款就冇問題,你要覺得被騙係你自由,咁你快啲去報東張,睇吓人哋認唔認同你囉!

珍珠宮

bonbonyy 發表於 24-3-24 20:23
唔使再用咁多段回覆我,亦唔使咀咒我中伏,拗贏我亦冇意思! 大家都係睇事情而回覆,亦唔係得我一個話已退 ...

你唔明咩?冇同理心呀嘛邊有詛咒你呢?你要中國伏先有感覺㗎嘛。

男爵府

呢 d 本來就系冷門野,而且九龍區以我所知最少兩檔類似既野。

子爵府

呢間野算負責任
按比例退錢
填完表後仲好快收到退款

公爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

原來唔准執笠

珍珠宮

luckyQ 發表於 24-3-24 20:25
你唔明咩?冇同理心呀嘛邊有詛咒你呢?你要中國伏先有感覺㗎嘛。

嘩,依家國安/23條吔,你小心啲講野吔,
中國伏

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊