自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

米豬蓮 發表於 24-3-26 15:35
我果個快過我投降

羨慕

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

Mochachoi 發表於 24-3-26 13:45
諗起之前洪永城話佢哋兩公婆都唔鍾意洗碗, 啲碗可以叠咗十日都冇人洗。 不過而家佢哋有姐姐有小朋友應該唔 ...

我冇佢咁誇,後生時,真係同老公鬥,唔洗碗,最後第三日我投降啦!成個鋅盤山咁高,真係頂唔住。
Childhood is journey, not a race.

珍珠宮

ma1983 發表於 24-3-26 10:07
邊個睇唔過眼邊個做

好啱

珍珠宮

是是但但 發表於 24-3-27 08:19
我冇佢咁誇,後生時,真係同老公鬥,唔洗碗,最後第三日我投降啦!成個鋅盤山咁高,真係頂唔住。
...

你敗了在最後一步

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

多數都係我老公主動做
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

侯爵府

我自己覺得係屬於媽媽/工人。
維修就屬於爸爸。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊