自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

UO 夷加唔俾錢買位就會打散坐。

子爵府

MMVV 發表於 24-4-25 07:44
看過暑假從日本返香港航班時間,HK Air Line 下午飛但HK Expresss 可以晚上飛。我估HK Express 應該比Air L ...

我幾鍾意UO, 佢有時出d機票幾平。至於有冇食物,有冇其他嘢包埋, 我完全唔介意,幾個鐘頭機,瞓兩覺巳經到,最緊要佢機艙裏面啲嘢光鮮,新淨(係啲位窄咗少少),同埋最好嘅UO通常到達目的地都會準時, 甚至乎早到, 呢樣嘢我最鍾意

子爵府

2024年龍年勳章

whyyou 發表於 24-4-25 08:13
冇乜大分別,我覺得HK airline 自從賣咗hk express 之後自己已經變咗廉航,只係派多個麵包俾你食咁大把, ...

但airline位闊D舒服D, 加上好多時express加晒所有野都好貴

男爵府

breadcheung 發表於 24-4-26 11:41
我幾鍾意UO, 佢有時出d機票幾平。至於有冇食物,有冇其他嘢包埋, 我完全唔介意,幾個鐘頭機,瞓兩覺巳經 ...

早輪先有人投訴UO check-in將佢同老公分開坐覺得UO好差特登玩嘢所以你心態真係好好

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章

yeeyeeyeah 發表於 24-4-26 13:46
早輪先有人投訴UO check-in將佢同老公分開坐覺得UO好差特登玩嘢所以你心態真係好好
...

各取所需啫 ~ 買得機票,要了解吓自己比嘅錢買到咩同比返合理期望。
樓主認真了解,值得欣賞 ~

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊