自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

auhiyo 發表於 24-4-25 22:19
個商場好似細d。

但好多食肆,曦和雅苑平香港一半價錢 大眾點評有套餐,取號就用微信小程式 "美味不用等"
attach0/tmp/php7zgOSm
attach1/tmp/php6cbl3L
attach2/tmp/phpRWM0db
attach3/tmp/phpiBfOoA
attach4/tmp/phpvEiKzZ

侯爵府

2024年龍年勳章

mandy952 發表於 24-4-26 08:48
就係食呢間,又唔算貴喎,仲要冇加一,都ok, 上菜又快
4個人約300元左右埋單
...

你有冇食粵雜的燒鵝?正唔正

公爵府

2024勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

我第一睇都諗起KK園

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 夏天玩到顛 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆 sharebuy 的帖子

男爵府

purplechung 發表於 24-4-26 14:05
但好多食肆,曦和雅苑平香港一半價錢 大眾點評有套餐,取號就用微信小程式 "美味不用等"

好正,食左幾多錢?

侯爵府

nataliefung 發表於 24-4-27 18:16
好正,食左幾多錢?

2人餐+2個茶位 208.50元
記住預早用"美味不用等" 取號,去到先取號有排等。
水晶粉落單時走辣,但上菜時無走辣,於是同職員講,佢地肯換比我,唔會黑面,之後部長/經理過來同我地講唔好意思,唔記得走辣,仲免費送左4個酸奶比我地,其實我見0.1元,都想叫☺
疫情前去過萬象天地店,果間大好多,kkmall店就細啲。
attach0/tmp/phpAg6ohU
attach1/tmp/phpVABODw
attach2/tmp/php6eqm08
attach3/tmp/phpzAA8mL

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

purplechung 發表於 24-4-26 14:05

好吸引

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊