跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 有冇西灣河媽媽?

my-baby: 恭喜晒!我個細仔五個月大,因為"扭百lou",依家先至似樣D,容易照顧D.你個BB好唔好湊?
Nori:你女女好叻,入到聖心!我大仔同你女女差唔多大(3歲3個月),都係今年九月入K1.

禁止訪問

洋房

嘩,都係8月生日,同自己bb一樣,開心嗎。
有無動靜呀?
haileymama 寫道:
[quote]
shalom 寫道:
嘩,生了就留message,睇下會唔會真係同一日。我自己係8 月19 日生日呢 :lol:

OK,無問題!
咁橋既,我都係8月生日架,8月7號!8月真係好旺喎! [/quote]

民房

Pauline,
你大仔入邊間幼稚園?

PaulineVin 寫道:
my-baby: 恭喜晒!我個細仔五個月大,因為"扭百lou",依家先至似樣D,容易照顧D.你個BB好唔好湊?
Nori:你女女好叻,入到聖心!我大仔同你女女差唔多大(3歲3個月),都係今年九月入K1.

別墅

我大仔入聖公會.
請問有冇邊間nursery或playgroup好?你知啦,有個細B,就要四圍問吓,希望到時安排間好playgroup俾佢.
除咗nursery及playgroup,你個女仲有冇學嘢啊?

侯爵府

2024年龍年勳章

咁大鑊"扭百lou"要打屁股仔呀 曳曳
我個b仔就一般啦 夜晚就扭計d :-( 冇覺好訓law :-(

民房

PaulineVin
是否中環間聖公會?
原本我囡囡都係讀聖公會(畢拉山),學費都交埋,但最後都決定入聖心
之前返nursery及playgroup,現在每星期日上游泳
如果想學好英文及國語,可考慮Tutor Time Playgroup,但好遠同貴
想近可考慮Victoria Playgroup

我大仔入聖公會.
請問有冇邊間nursery或playgroup好?你知啦,有個細B,就要四圍問吓,希望到時安排間好playgroup俾佢.
除咗nursery及playgroup,你個女仲有冇學嘢啊?

民房

my-baby: 恭喜晒!你個BB好唔好湊?係唔係順產?

民房

jane9898
您bb幾大呀?
jane9898 寫道:
我住杏花村架。可不可以于埋我啊﹖
我想認識多D媽咪﹗

別墅

Nori:
我仔仔入聖公會(畢拉山).可惜你已經決定咗,如果唔係,遲D我地聖公會小朋友聚,可以預埋你.

民房

Pls check pm

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

shalom:
我13號生左阿仔喇,你而家點啊?

洋房

haileymama,
Congratulation!!我到而家都未有動靜,明天再去睇醫生,可能我會在20日開刀啦?!都等到無心機。
bb有幾重呀? 大女見到有無呷醋呀?

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

Shalom:
佢出世有7磅重啊!我都嚇左一跳啊,因為我呢個重得好少,估唔到出世都唔輕!
佢初時見到細佬有d不知所措架,不過呢兩日佢都識得照顧細佬,同佢抹下咀咁,而家我地兩公婆就分工合作囉,我老公睇住個大既,我就全力睇住個細既!

洋房

haileymama,
呢兩星期因我在家,我大仔好纏我,我怕佢見到細佬會打佢。而家我老公幫我按摩,佢就打我老公0羅。
今日睇醫生,佢check我子宮頸,覺得仲要等,但覺得催生成功率低,我上次就都唔成功。所以我而家決定20日開刀啦。決定時心情都好失望,等0左都試唔到。
另外我有s26小罐,我應不用,你會不會要呢,可以給你呀,地點可約在文娛中心。

首頁

尾頁

跳至