自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

子爵府

點解d 報應剩係報係女人身上, d 衰男人應該都要有份喎!

禁止訪問

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原帖由 我想生三個 於 11-2-15 23:25 發表
最衰都係d男人,男人包二奶,永遠都係個二奶錯,女人紅杏出墻包二公,又係個女人錯,幾時都係個女人錯既??

都唔知咩邏輯

無話個男人無錯喎!

個29唔係無得揀,只不過佢係故意揀D有家室既男人做老公,可能覺得呢D男人先有魅力啩! 當日佢用青春用手段去勾人老公,他日人老珠黃時個老公去搵39,佢無得怨,而家佢孤單、淒涼都係自作自受!

水晶宮

環保接龍勳章

個男人最衰..
原帖由 我想生三個 於 11-2-15 23:25 發表
最衰都係d男人,男人包二奶,永遠都係個二奶錯,女人紅杏出墻包二公,又係個女人錯,幾時都係個女人錯既??

都唔知咩邏輯

公爵府

2018復活節勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

抵死

大宅

希望多d女人知道做人二奶既下場、知道男人既真面目。
今日個男人可以為你而離開元配,他日佢亦可以為第二個女人而拋棄你。
絕對唔值得為個花心男心做埋d傷天害理既事。

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原帖由 我想生三個 於 11-2-15 23:55 發表

好多男人兩頭瞞,我見得太多呢d case,其實兩個甚至三個女人都係受害者.同人爭男人果d女人多數都係好勝,唔會淨係肯立定心水跟一個男人,爭完就掉.d男人當初同另外d女人好果陣唔會講自己有老婆,等個女人投入咗感情先暗 ...

唔知無得講,佢都係受害者! 但我見既都係明知個男人有老婆仔女,仲要中個死人頭埋去,起初係同事,然後係朋友,男人例牌訴苦話同個老婆溝通唔到,又話自己好孤獨、無人明白佢,跟住個女既就安慰佢,同埋個男人一齊數個老婆不是,仲識捉心理,知道個老婆貪靚,個女人就專登做到自己乾淨整齊就算, 總之做晒個男人埋怨老婆唔識做既野,仲要抬高自己話內在美勝過一切!

坦白講,個男人貪新鮮就緊係用十萬個理由嚟博人同情架啦! 呢個係盤古初開男人去滾既借口,姣婆聽到仲唔即刻做野咩! 男人係衰係賤,所以臨老過唔到世都係自己攞嚟! 個29勾人老公都係為咗坐正啫,但他日又比39搞掂,真係抵佢死架喎! 自作業呀!

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

花無百日紅,人無千日好

大宅

原帖由 師奶B 於 11-2-15 23:02 發表
之前未結婚,識到位男朋友,後才知他有太太.
雖然我喜歡他,但都馬上同佢分手
我都有同樣的經歷,好彩理智戰勝了感情.
人唔可以太自私,將自己的幸福建立在別人的痛苦之上!!!

珍珠宮

大廚勳章

樓主,可唔可以將呢post再post响"夫婦情感"呢? 個邊間中都有d第三者好理直氣壯地咁留言,post响果邊等佢地醒吓.

珍珠宮

大廚勳章

原帖由 我想生三個 於 2011-2-15 23:55 發表 好多男人兩頭瞞,我見得太多呢d case,其實兩個甚至三個女人都係受害者.同人爭男人果d女人多數都係好勝,唔會淨係肯立定心水跟一個男人,爭完就掉.d男人當初同另外d女人好果陣唔會講自己有老婆,等個女人投入咗感情先暗 ...

原帖由 alicemic 於 2011-2-16 00:14 發表
唔知無得講,佢都係受害者! 但我見既都係明知個男人有老婆仔女,仲要中個死人頭埋去,起初係同事,然後係朋友,男人例牌訴苦話同個老婆溝通唔到,又話自己好孤獨、無人明白佢,跟住個女既就安慰佢,同埋個男人一齊數個老婆不是,仲 ...

唔知點解而家d人品德愈來愈差,愈來愈自私.

伯爵府

妖.. 2奶 .

男爵府

原帖由 FullOfBlessing 於 11-2-16 01:40 發表
樓主,可唔可以將呢post再post响"夫婦情感"呢? 個邊間中都有d第三者好理直氣壯地咁留言,post响果邊等佢地醒吓.
ok己post

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

有無見過情婦(29)有好下場啦?
一旦身材外貌走樣都一腳申開你
記住29唔同二房喎二房係有名份喎。
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 sumichan88888 於 11-2-15 22:11 發表
情人節訴說二奶悲劇 私家偵探公開信熱傳copy by(明報)2011年2月15日 星期二 05:05

【明報專訊】「我調查過成百上千起婚外戀,總結出一句話:二奶結局都很悲慘。」廈門私家偵探「阿偉」寫的《情人節致「二奶」的一封公開 ...
剃人頭者人亦剃其頭, 除左"抵死"2字, 諗唔到其他

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

翡翠宮

報應!

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

因果循環.
qqsasa 該用戶已被刪除

首頁

尾頁

跳至