美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Re: 大家用緊邊隻香水? 有冇好推介?

Bvlgari-petits et mamans ~ bb味,我最鍾意
Anna Sui ~ 爽身粉味,個樽好靚
Gucci-rush 2 ~ 味道好時別
Elizabeth Arden-green tea ~ 好清,但keep唔耐

侯爵府

近排超愛用Anna Sui→SECRET WISH

子爵府

好媽媽勳章

gucci rush 2 ~~ 隻香水一出個時已經勁鍾意. 到依家都冇轉過第二隻.

elf, 你有冇問過會唔會返貨呀, 如果唔係用完點算呀?

elf 寫道:
去過卓悅 ,原來gucci rush 2冇哂貨, check過好多分店都冇,原來真係咁多人用架喎 :-( , 最後買左支jean paul gaultier

侯爵府

Dinosaur 寫道:
gucci rush 2 ~~ 隻香水一出個時已經勁鍾意. 到依家都冇轉過第二隻.

elf, 你有冇問過會唔會返貨呀, 如果唔係用完點算呀?

[quote]
elf 寫道:
去過卓悅 ,原來gucci rush 2冇哂貨, check過好多分店都冇,原來真係咁多人用架喎 :-( , 最後買左支jean paul gaultier
[/quote]

Dinosaur, 我都唔記得問下佢仲會唔會返貨添!!
或者試下去sasa、天使呢類舖頭搵下有冇啦.....

侯爵府

岩岩搵番一盒之前買落既香水禮盒出來呀,原來 cacharel既 anais anais & lou lou blue都好香架...

大宅

我前幾日行過hermes, 佢有隻香水好正呀, 好似有4種味, 但我個人最鍾意
[img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD6/99725/nature-007.gif[/img] [img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD6/99725/line-11.gif[/img]L

大宅

CD - <<REMEMBER ME>>
好正... 好少可同一隻香水我會用3 支...
但係已經買唔返...
:-(

侯爵府

大家對chanel香水有咩睇法呀? 我個人又覺得冇咩特別, d味都係普普通通。

我有三種, chanel 5, 19 & coco

子爵府

Christelle.....好正....
19都ok.....
[img align=left]http://www.pau.com.hk/liwood/IMG_0764.gif[/img]Liwood Ma Ma [url=liwood.pau.com.hk/gallery]MyBB Album[/url] [email protected]

子爵府

2024年龍年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Gucci Rush 2

洋房

Gucci Envy Me~好正!!

複式洋房

Gucci Envy

洋房

gucci envy, Escada rockin'rio

侯爵府

今日終於買左gucci rush 2啦, 果然好香....
下次試埋envy先!

洋房

HOW MUCH? AND WHERE HAVE YOU BOUGHT??

侯爵府

gameboy 寫道:
HOW MUCH? AND WHERE HAVE YOU BOUGHT??

我o係卓悅買,不過得番細支咋,$128

大宅

Parent 寫道:
Gucci Envy
me2

子爵府

superlover_mak 寫道:
[quote]
Parent 寫道:
Gucci Envy
me2 [/quote]

me 3

大宅

i love J.Lo

侯爵府

petitfairy 寫道:
i love J.Lo

我都有j.lo呀,都唔錯, 真係要試下envy先,咁多人推介!

首頁

尾頁

跳至