自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 我愛Corina 的帖子

一開始,佢自己話睇0岩就平D俾我, 實際我唔記得幾多,大約都一下就平$10000, 跟住C6又同佢講下價, 我記得最後就得係平左$10000幾, 連介指(箱)埋.

禁止訪問

BK Milk勳章 畀面勳章

禁止訪問

BK Milk勳章 畀面勳章

男爵府

畀面勳章 大廚勳章

回覆:係六x買鑽石,竟然會俾錯証書...

物甘架!你可以投訴佢地喎!叫佢比個合理解釋你!

大宅

回覆 crystal2442 的帖子

我有打電話去投訴, 後尾就有個自稱叫好似係"施經理"打0黎道歉.話SORRY,有新貨會通知我.就係咁

大宅

我有打電話去投訴, 後尾就有個自稱叫好似係"施經理"打0黎道歉.話SORRY,有新貨會通知我.就係咁

大宅

大宅

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

應該唔係比人買左,係開錯價,公司唔想責!

試想粒石責左,應連托放好,應會又拿出來睇!!
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

大宅

回覆:係六x買鑽石,竟然會俾錯証書...

奸商

男爵府

畀面勳章 大廚勳章

引用:回覆+crystal2442+的帖子 我有打電話去投

原帖由 chipchipma 於 11-11-23 發表

我有打電話去投訴, 後尾就有個自稱叫好似係"施經理"打0黎道歉.話SORRY,有新貨會 ...
正常你比哂錢,件貨已經屬於你,佢已經無得(肉)! 開錯價或者蝕左,都要照去的!因為已經開左單!
我地都試過,個客比哂錢,不過係訂造,照出面件貨來開價,因為係男裝要比多$500! 點知貨返嚟之後,貴左2000, 拍住成本,我地都要照去!因為我地報左價比個客!但有時都會同個客講返貨貴左好多,叫佢比多幾百蚊,同睇個客有咩反應囉,先同經理傾!
同家陣啲物料同石價真係升左好多!

首頁

尾頁

跳至