自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 siti 的帖子

D3 出口,再要行過一個商場

講開又講,
我覺得吉xx仲有一樣野差就係有班便衣成日跟住人,
係 UNY 又係咁,
我只不過係好平常咁買野睇下野, 企左一陣就有成班便衣啤住跟住你,
大佬, 只不過去買野, 咁就當人係賊

大宅

在超市收錢時,必須一路入機一路睇價錢,
付款後才發現有問題,要從新入機。
我足足等了30分鐘。

之後發現又錯,最後去了服務台退款,
因用信用咭要6-8個星期才可退回。
但又等了15分鐘。

前後浪費了一小時。

問妳怕未!

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

大宅

醒目開學勳章

回覆:荔枝角~吉x島 嬰兒部收銀好~

Shuttle bus sch

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

大宅

有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章

引用:在超市收錢時,必須一路入機一路睇價錢,付款

原帖由 YU 於 12-01-02 發表
在超市收錢時,必須一路入機一路睇價錢,
付款後才發現有問題,要從新入機。
我足足等了30分鐘。
身同感受呀!佢地自己做錯嘢但又要個客受(全家企响度呆等一小時)真係嫁!真心提各位媽咪 自己昅住 千祈唔好有第二take 同盡量比現金 我好似呢位媽咪咁 糸比coupon 我見佢void都唔識void 估佢都唔識點refund 夾硬買多樣嘢啦!我補錢啦!佢重苦瓜乾咁同另一收銀講"唉吔 佢糸比coupon嫁!點退錢吖?short數嫁!"我真系覺得佢好低B.. 又唔聼人講話補錢買嘢 同佢都計咗無數咁多人extra 95折啦!重成日話要同我計清楚 驚short數 浪費曬我啲時間!

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆:荔枝角~吉x島 嬰兒部收銀好~

我都有同感,果度又小人做嘢,D人重唔願做嘢,又慢又遲鈍

大宅

shuttle bus 係咪日日有? 定係假日only?

首頁

尾頁

跳至