親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

hinhinmami 發表於 12-3-22 14:09
回覆 991129 的帖子

如果早餐唔係酒店食,附近有其他食肆嗎?

我都唔知, 我都係第一次join, 唔知酒店附近有D乜, 不過我知道個到主要係工廠區, 所以我都係選擇係酒店餐廳食自助早餐, 有無其他mami有idea?

大宅

我0地早餐會自備,中午係 ocean park 入面食,酒店嘅 dinner buffet 正價 over 400, 我0地七五折試過一次,主打海鮮,有一個三選一嘅 main course。自己覺得如果有三歲以下小朋友一齊食都算抵,如果唔係倒不如去赤柱,同樣價錢可以食得精緻0的。

酒店側門外有間餐廳,不過未試過唔知好唔好味。

大宅

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

謝謝報料.~.. 好似幾抵~~

男爵府

畀面勳章

謝謝佈料, 我都join左4月6日住一晚,要1,600蚊2大1小

大宅

張門票之後可唔可以保錢換年票?
剛才問酒店,佢話唔知道

大宅

I booked tomorrow night but can't go there for some reason, any body want to have it if I sell it on discount ???

禁止訪問

侯爵府

育兒性格勳章 熱血勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

回覆:hoilong 的帖子

別墅

回覆 hinhinmami 的帖子

We joined the breakfast buffet everytime, only HK$80 net per person. Seafood dinner buffet it also nice there

大宅

回覆 loklokBB 的帖子

Thanks! We have booked the dinner buffet but the staff said that no need to book breakfast, just walk in will be OK. Is that correct? Plenty of seats for breakfast? My son is looking forward to the stay at hotel and playing at Ocean Park

大宅

回覆:海洋公園連酒店有優惠

Wa... Nice!!

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

今日玩完番黎,整體安排唔錯,都ok,值得推介

大宅

多謝您的分享! 請問自助餐好食嗎?有冇食早餐自助餐?

複式洋房

水晶宮

BOBOMAMANDY 發表於 12-4-10 00:29

多謝您的分享! 請問自助餐好食嗎?有冇食早餐自助餐?

buffet dinner都ok, 復活節假期大人$328, 小童$238, 質素都可以接受, 小朋友可以親自設計復活蛋比賽, 又可以填顏色, 唔怕悶, 我個仔都玩得好開心。
早上有自助早餐, 每人$80(只限ocean park package), 都ok的。

大宅

Tks for sharing!

男爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章

門票可轉全年票嗎?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 環保接龍勳章

Thanks

大宅

回覆 tabolau 的帖子

我紅日去咗住, 不可轉全年票!

首頁

尾頁

跳至