懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

黎緊5月係咪會有個大減價?會有幾折?我想買AVENT暖奶器,唔知BB用品係咪全部都有折呢?

複式洋房

回覆 karlkung916 的帖子

尋日去睇過, 成個嬰兒部買咩都會有8折, 個別貨品會係本身先有8or9折, 埋單計數用j card 及aeon card再多1個8折, 所以係幾抵, amor b3就係8折再8折的例子, 但bb車的售價就貴過之前, 所以8折完個價同之前一般特價後95折機本上同價。但去超市買思詩樂產品個單價就比平時貴咗, 8折咗就一dd貨會平過平時!!

大宅

我買左nuk set 包一個steamer 4個奶樽,原價$599,而家480, 算唔算平呀?

大宅

上次BB展俾佢昆左
而家買AVENT 消毒器同CHUCHU奶樽仲平

大宅

引用:黎緊5月係咪會有個大減價?會有幾折?我想

原帖由 gaarashura 於 12-04-02 發表
黎緊5月係咪會有個大減價?會有幾折?我想買AVENT暖奶器,唔知BB用品係咪全部都有折呢? ...
我都係想買Avent暖奶器,剛去睇左,要有J card 或Aeon信用卡先有8折

複式洋房

braun 百靈牌耳背探耳溫計 <=尋日睇過無折

大宅

回覆:吉之島減價

可以即刻開咭即刻有8折,仲有$30coupon!

大宅

回覆 adelaidecheung 的帖子

買野俾錢時即時申請?禁樣都會計折架?

大宅

BB部既產品本身全部都會有8折?不論是不是會員嗎?再用J-CARD會再有一個8折?

大宅

staceyyu 發表於 12-4-1 13:08
無驚喜的大減價,p3 得九折,唔開心
我都想買呢個牌子既tatamia high chair,都係得9折咋!但佢平時bb展都係95+j-card 95折,上次咁抵都係因為佢本身0/3baby有9折先再折上折,我諗佢岩岩停完9折都冇咁快有discount,因為佢d order多到最快5月尾6月頭先有貨俾人了,得返jusco既優惠,叫比係0/3baby買有折好過冇折囉…

大宅

noelsze 發表於 12-4-2 16:49
braun 百靈牌耳背探耳溫計
有~得一個95折

禁止訪問

回覆:吉之島減價

大宅

karlkung916 發表於 12-4-2 15:00

尋日去睇過, 成個嬰兒部買咩都會有8折, 個別貨品會係本身先有8or9折, 埋單計數用 ...
因為係會員吉日優惠期,所以要用j-card & aeon信用卡先有優惠~但唔會再有額外優惠架wo!應該唔會好似你所講咁埋單再8折,除非佢樣物品本身有折扣,再用會員優惠先有得折上折。

大宅

gaarashura 發表於 12-4-3 02:26

BB部既產品本身全部都會有8折?不論是不是會員嗎?再用J-CARD會再有一個8折?
bb部唔係樣樣野都8折,有d係9折~睇你買d咩~要去到睇先知!由於今次係jusco會員吉日優惠,所以一定要用j-card / aeon 信用卡先有吉日優惠,而其他額外95折或感謝日95折都會停。除非你買既產品本身有折扣,到埋單果陣再用埋會員優惠先有折上折。否則如果你買既野本身冇折,就只有會員優惠的一個折扣了~

大宅

gaarashura 發表於 12-4-3 02:12
回覆 adelaidecheung 的帖子

買野俾錢時即時申請?禁樣都會計折架?
佢有好多counter & promoter for 新申請 j-card/aeon 信手卡(即時批核-15分鐘),申請即時有卡俾你~咁你去埋單果陣就即日用到優惠折扣了。

大宅

adelaidecheung 發表於 12-4-2 16:50
可以即刻開咭即刻有8折,仲有$30coupon!
新申請aeon信用卡有2張$30 coupon~但每次只可用一張,同埋要夠$300先用到一張$30 coupon

大宅

gaarashura 發表於 12-4-2 00:15
黎緊5月係咪會有個大減價?會有幾折?我想買AVENT暖奶器,唔知BB用品係咪全部都有折呢? ...
問左吉之島bb部都唔知幾時會再搞bb展~3月份bb展d人話之後最快要9月~我最近問5月會唔會有,佢答我唔知,始終岩岩做完冇耐,好少咁快再有…

但jusco keep住有discount~special baby things~你得閒去睇下~

男爵府

引用:全線吉之島都有,嬰兒用品8折,但只限J car

原帖由 idykawaii 於 12-04-01 發表
全線吉之島都有,嬰兒用品8折,但只限J card及AEON信用卡。
有無人幫手睇下temm ti的奶煲幾錢

男爵府

引用:Quote:原帖由 idykawaii 於 12-04-01 發表

原帖由 computer12 於 12-04-03 發表
有無人幫手睇下temm ti的奶煲幾錢
係tommee tippee奶煲.或avent奶煲又how much

男爵府

育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章 陪月勳章

lassiey 發表於 12-4-1 15:15
回覆 trachan 的帖子

thanks~ 咁要再等下先啦~ 因為有朋友同我講過佢特價買$4XX咋..... ...
我上次bb展去買真係折左$47x架咋!

首頁

尾頁

跳至