跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 0509 閒聊地帶--PART V

小雨,

有窗台,仲要都佔幾多位下,嘥咗好多位

kathy,

張Combi, B叠B,應該可以坐到2個,hehe....

大宅

唔係 tomorrow 開 part v 咩??

tko, 好呀! 近我
我屋企試過容納50幾人
全部要企(連tiolet 都企埋 )
不過我屋企冇700呎.

所以 joann屋企一定冇問題..

男爵府

容納50幾人 我諗我屋企都容納唔到50幾個BB喎

大宅

我超like睇樓呀~~~~
未有B前都得閒搵代理睇樓....搞搞震冇幫襯... ~
~期待see小芊芊屋呀~

男爵府

你哋唔好咁大期望,如果唔係你哋會好失望,因為真係超級無敵勁"豆腐潤" :cry:

男爵府

唔緊要,最緊要大家happy

子爵府

傻啦~ 其實我地都只係想gathering 架o者~~
一來可以增加大人之間+小朋友之間既感情 (友誼咋 )..二來又可以睇樓..三來又可以玩..不知幾好呀~ 我比較上鐘意去人地屋企多d ..唔會有人望住哂..不過可惜就裝得唔多人囉 ~"~
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

男爵府

kathy,
我的想法同你一樣...
重有...我幾封閉架,我鐘意搞小圈子,
人太多就...會恐懼和頭暈

子爵府

鴨蛋~
幾時陪我去睇樓呀
我老公話只要同62 99 講聲..就應該得喎~ 不過間屋同小芊芊差唔多大~ 坐位就應該11~12 個度..唔介意既可以坐地下..但未必會乾淨..keke!!!
七月就搬啦..係既話就要book 定~ 你係唔燧想睇美孚d 樓o者? 幾實用架~ 而且仲有一個大大既荔枝角公園
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

子爵府

kitna~
早晨呀~ 咁多個女人..都唔知有幾多個墟

男爵府

kathy,
你地方已搵好啦~係買定租?

子爵府

早晨~~~~

乜咁心急開左part v 呀?尼d 咁粗重既工夫,
等我尼d 返工等放工既人黎做米得囉。

仲咁快傾緊五月去小芊芊度呀?tko 對我黎講好遠喎 :-( ,
一程要成個幾兩個鐘架。 :-( :-(

男爵府

成日忘記同大家say morning

子爵府

kathy,
就6月聚會去你度囉。

男爵府

但tko...家陣已經被"列"入九龍,對好多人來講已經好方便...
barry鬼叫你住得偏遠咩

ps.其實tko是屬於新界西貢區,但好多人都當左tko係九龍區...連政府寄的文件都字kowloon...

子爵府

無計啦,佢穿條隧道就到觀塘,比起去西貢近好多囉。

我尼d 新界人丫嘛,由細到大都係住新界,
所以我好怕多人既地方。
kitna 寫道:
但tko...家陣已經被"列"入九龍,對好多人來講已經好方便...
barry鬼叫你住得偏遠咩

ps.其實tko是屬於新界西貢區,但好多人都當左tko係九龍區...連政府寄的文件都字kowloon...

子爵府

kitna~
未呀~ 其實仲未知買定租..要睇下62 俾幾多$ 我地做首期先囉~ 我地兩公婆諗住搵d 一房一廳..細細地既租黎住o住先..想搵觀塘近然婆..咁樣可以方便湊世然過黎過去呀嘛 不過諗應該$3000..希望搵到..最好可以租到公屋

子爵府

朗言爸~
六月我驚到時我99 佢地要準備執野走佬..好亂咋

LongYin 寫道:
kathy,
就6月聚會去你度囉。

男爵府

我幾個朋友都住屯門,元朗...
都好少聯絡,去一次好似一日遊咁...好辛苦,依家多左迪少重唔使諗啦...但我契妹住元朗,又好勁咁一個帶bb四圍去,重來探我

子爵府

我都唔知點解會無啦啦開左個新topic ..但我想講話新topic 係開黎收生五月去henrykwok 屋企搞gathering ..可惜話唔得..唉 咁返到屋企後就無啦啦開左個part 5
嘩..兩個鐘..咁蕉遠既 @@"

LongYin 寫道:
早晨~~~~

乜咁心急開左part v 呀?尼d 咁粗重既工夫,
等我尼d 返工等放工既人黎做米得囉。

仲咁快傾緊五月去小芊芊度呀?tko 對我黎講好遠喎 :-( ,
一程要成個幾兩個鐘架。 :-( :-(

首頁

尾頁

跳至