跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆:Happypypy 的帖子

我仔仔而家讀緊,老師幾有愛心架,有時會有活動eg:Christmas party可以家長一齊參與!

複式洋房

青怡一樓都有!16 個月就可以上了。D 老師好nice。 你去問問啦。 24499812

複式洋房

青怡花園有。有間貝利琴行開音樂 Playgroup 班。老師好有愛心。地方新同企理,可以問下。 Tel: 24369909

水晶宮

畀面勳章

wing1217 發表於 12-9-15 01:31
美景花園有間《信實教育中心》可以讀playgroud,我準備幫囝囝報讀
請問你終於有無讀呢間呢??覺得好嗎??

大宅

回覆:tanping 的帖子

有。好!

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Quote:wing1217+發表於+12-9-15+01:31+美景

原帖由 tanping 於 13-04-05 發表
請問你終於有無讀呢間呢??覺得好嗎??
我個仔由1歲半開始返信實,返左2個月,老師好盡責佢冇俾人蝦,1班最多10個小朋友,2位老師睇,眼見小朋友個個好乖,冇人打人,我諗小朋友冇家長係身邊會乖d唔敢發脾氣打人。上堂果間係玻璃房,如果你擔心既話可以全程係出邊睇佢上堂。 我個仔返頭2星期日日喊,第1日喊到訓著左,老師抱到放學交返俾我。而家好鍾意返學,又講多左野,仲主動同其他小朋友玩,不過多小朋友一齊玩有心理準備會容易傷風咳。 3月加左價,$1600/12堂

水晶宮

畀面勳章

mrsjimmy 發表於 13-4-7 13:38
我個仔由1歲半開始返信實,返左2個月,老師好盡責佢冇俾人蝦,1班最多10個小朋友,2位老師睇,眼見小朋友個 ...
你講緊係pre-school PG? 一星期三堂?我諗住讀親子PG咋,一星期一堂。仲想問佢上堂間房我見有張mat,咁入房要唔要除鞋?

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Quote:mrsjimmy+發表於+13-4-7+13:38+我個

原帖由 tanping 於 13-04-07 發表
你講緊係pre-school PG? 一星期三堂?我諗住讀親子PG咋,一星期一堂。仲想問佢上堂間房我見有張mat,咁入房 ...
係呀,我個仔上pre-school play group, 親子班大人小朋友都要著襪除鞋

水晶宮

畀面勳章

mrsjimmy 發表於 13-4-7 13:38
我個仔由1歲半開始返信實,返左2個月,老師好盡責佢冇俾人蝦,1班最多10個小朋友,2位老師睇,眼見小朋友個 ...
請問你係咪仲係呢間上緊?係咪加左價呢?

侯爵府

育兒性格勳章 熱血勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

回覆:Happypypy 的帖子

Happypypy, 請問有referral嗎?

首頁

尾頁

跳至