自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:好多都著貼身橫間衫,個肚好突出 +

原帖由 momo530 於 12-10-02 發表
好多都著貼身橫間衫,個肚好突出
唔係想突登宣揚自己係大肚婆,只係而家真係有好多賤人唔理你大唔大肚都大力推你撞你,想令自己多個保護,等人清楚啲知自己係大肚會小心啲姐,仲有就係,著咩衫都有問題

珊瑚宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:近排發覺啲大肚婆...

我8都個幾月都係著緊身多架 我覺得靚過鬆身

琥珀宮

畀面勳章

可能呢排興橫間, 質地又舒服呢

男爵府

呢排興橫間雅??唔止大肚好多人都係。。。

翡翠宮

我都發覺以前d大肚婆係著大肚裙or鬆身衫,但唔知點解依架d大肚婆會著緊身衫,我都覺得好奇怪,cool住哂舒服咩??況且我覺得唔好睇囉!!不過,人地著人地的事喇,我大肚一定唔會著緊身衫~~~

珍珠宮

No problems ar.

大宅

咁都睇唔過眼?

伯爵府

聽講呢兩年興呢種衫款,有D款又幾靚下架。

The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

我只係覺得街好多大肚婆行.........密密見一個緊接一個

男爵府

引用:咁都睇唔過眼? +

原帖由 catcatcho 於 12-10-02 發表
咁都睇唔過眼?
從來無睇唔過眼,唔好誤會,只係無係兩日內見到4~5個大肚婆著貼身橫間衫姐,發表下都唔得

子爵府

BK Milk勳章

我大肚既時候真係差唔多全部都係間條

子爵府

h&m有售,平靚正

禁止訪問

水晶宮

畀面勳章

我都想講好耐,依家D大肚婆好靚,好多都係大肚唔肥身,係後面睇好多都唔似大肚。著D衫又唔似大肚衫。

子爵府

引用:Quote:原帖由+momo530+於+12-10-02+發表好

原帖由 prumong0311 於 12-10-02 發表
唔係想突登宣揚自己係大肚婆,只係而家真係有好多賤人唔理你大唔大肚都大力推你撞你,想令自己多個保護,等 ...

禁止訪問

引用:你都識講係大肚婆啦...個肚梗係突出啦

大宅

畀面勳章

有時著鬆身衫真係唔知係你肥定係大肚,所以為免誤會,著緊身衫等人知道你大肚都好吖

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

而家我24週,但一d都唔覺,又唔多見肚,成日比人阻!
http://www.pregnology.com/faralong.php?month=8&day=08&year=2014

子爵府

引用:我都想講好耐,依家D大肚婆好靚,好多都係

原帖由 (Samantha) 於 12-10-02 發表
我都想講好耐,依家D大肚婆好靚,好多都係大肚唔肥身,係後面睇好多都唔似大肚。著D衫又唔似大肚衫。

...
你講緊我 個個都話我大肚仲靚 但我無買横間衫,因個肚已超大

首頁

尾頁

跳至