心聲留言

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

Re: 一齊來---芙心自問!!

lee點介唔bon禾呀 :-( :-( :-( :-(
meialo 寫道:
禾是幫no.3 quincy121hk 打咭架!!!(去jor pye山)

禾是幫no.12 3littlepigs 打咭架!!!(去jor上堂)

侯爵府

禾都未吃野........又兩典啦!!
phoebelamlam 寫道:
係只完先啱
佢地實緊,
禾先可以反一陣,
因為佢地用緊電腦
:-( :-( :-( :-(

珊瑚宮

禾都未呀,針日都無胃口呀
:-x :-x :-x :-x [quote]
elf 寫道:
禾都未吃野........又兩典啦!![quote]

公爵府

禾幫吐比打卡丫,no:佢械細路仔呀

侯爵府

再update version!

大家記得自己number啦!

no.1 J媽
no.2 phoebelamlam
no.3 QUINCY121HK
no.4 tabobb(大口仔)
no.5 小小靖
no.6 Vickee
no.7 LuLuJoJo
no.8 臭吉媽咪
no.9 meialo
no.10 ringoivy
no.11 smallfish123
no.12 3littlepigs
no.13 靜藍媽媽
no.14 WINNIEYIP

no.16 Jessy

no.469 男人四十
些些各位支持!

子爵府

你番jor雷麻^u^奸是自己打咭啦!!!

lee點介唔bon禾呀 :-( :-( :-( :-( [quote]
meialo 寫道:
禾是幫no.3 quincy121hk 打咭架!!!(去jor pye山)

禾是幫no.12 3littlepigs 打咭架!!!(去jor上堂)

[/quote]
在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

公爵府

比比,你頭先械咪嬲左淫姐,禾刀唔械真械想笑你嘛 :-( :-( :-(

珊瑚宮

咁就禾自己打咭先啦
no.2雷啦
[quote]
meialo 寫道:

侯爵府

禾都茅咩胃口, 食左d藥心跳得巧利灰...巧似跑完100米咁!
禾都未呀,針日都無胃口呀
:-x :-x :-x :-x [quote]
elf 寫道:
禾都未吃野........又兩典啦!![quote]

珊瑚宮

唔係呀,比細細龍攪部雞,所以熄咗
同埋禾要化多次,禾係巧溫柔,唔灰嬲淫ga
(除咗c6)
WINNIEYIP 寫道:
比比,你頭先械咪嬲左淫姐,禾刀唔械真械想笑你嘛 :-( :-( :-(

子爵府

比比^u^雲尼有米比你呀!!!
咁就禾自己打咭先啦
no.2雷啦
[quote]
meialo 寫道:
在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

珍珠宮

2024年龍年勳章

美勞, 你下次記得幫禾打埋呀, 千其咪掉低禾呀
希望每天開心渡過 ;-)

珊瑚宮

禾噚日就係巧辛苦,所以先一找閃咗去
[quote]
elf 寫道:
禾都茅咩胃口, 食左d藥心跳得巧利灰...巧似跑完100米咁!

子爵府

嘩!!!!!禁利害呀!!![quote]
elf 寫道:

公爵府

梗你快d話禾豬你平薯典炒熟d意粉丫[img align=left]http://my.so-net.net.tw/sara1019/A1/71/A71-089.gif[/img]禾真械想豬架

珊瑚宮

點介呀
洗唔洗錢先,要就唔洗啦,禾有呀
[quote]
meialo 寫道:
比比^u^雲尼有米比你呀!!! [quote]

珍珠宮

2024年龍年勳章

我有nubmer啦, 可以打咭喇, 實綠號雷羅.
希望每天開心渡過 ;-)

子爵府

Jessy 寫道:
美勞, 你下次記得幫禾打埋呀, 千其咪掉低禾呀

侯爵府

械囉, 跳到眠時都天到bo bo聲...
meialo 寫道:
嘩!!!!!禁利害呀!!![quote]
elf 寫道:

公爵府

你個美勞丫 [quote]
meialo 寫道:
比比^u^雲尼有米比你呀!!! [quote]
咁就禾自己打咭先啦
no.2雷啦
[quote]

首頁

尾頁

跳至