跳至

首頁
12345...98

尾頁

男爵府

Re: 屯門媽咪會 (Part 49)

難得我走出黎, 你地閃晒去邊呀

子爵府

franc,
好多cream, 好留咁, 我咁食甜都有小小頂唔順既感覺....(唔好怪我直言)

男爵府

TTeresa 寫道:
franc,
好多cream, 好留咁, 我咁食甜都有小小頂唔順既感覺....(唔好怪我直言)

哈哈, 睇黎又真係好"留". 因為buy左d cream唔用就要"丟"好side. so我就盡用lor.
不過好在食ge時候, 就連我個妹平時唔係好食甜ge都話ok. 食晒d cream bor. so我都好安慰.

珍珠宮

[size=xx-large]姊妹們記住留番part 50俾阿sim開ar

珍珠宮

francisca 寫道:
a, 88,
我大頭個cake掂唔掂呀?
呢個係我第一個唔係上堂整. 而係係home一手一腳整ge cake黎架.

飯,

好似好多cream咁ge 係咩味ga

男爵府

布甸仔媽媽 寫道:
[size=xx-large]姊妹們記住留番part 50俾阿sim開ar

唔洗同me講. 因為開topic lor bor. 等得我黎都蚊瞓 :mrgreen:

男爵府

布甸仔媽媽 寫道:
飯,

好似好多cream咁ge 係咩味ga

之唔係我個栗子cake lor

珍珠宮

飯,

個cake係for 你妹bday......佢like就ok na

男爵府

e~~~亞sim發脾4, 唔上黎呀?

珍珠宮

唔洗同me講. 因為開topic lor bor. 等得我黎都蚊瞓 :mrgreen:

飯,

就係要同你講, d 蚊瞓哂咪ng會咬cha cha lor :-( :-(

子爵府

育兒性格勳章

franc,
我仲以為係個cushion 添, 原來係cake.
栗子cake, 我仲意食呀.

me now食火龍果+乳酪

珍珠宮

e~~~亞sim發脾4, 唔上黎呀?

[size=x-large]sim))))))))))))....你ng係玩發脾4卦

珍珠宮

Shirleen媽媽 寫道:
franc,
我仲以為係個cushion 添, 原來係cake.
栗子cake, 我仲意食呀.

me now食火龍果+乳酪

cushion :-( :-(

俾你講到有d餓tim

子爵府

franc
你妹like就得....下次cook比我地試下...睇下係唔係真係唔"留"

子爵府

我有野做準備閃.......

子爵府

我閃啦

子爵府

育兒性格勳章

10,
bye

a,
唔似cushion 咩. 圓圓地, d cream 好似d 冷做出黎的花咁.

franc,
你唔介 意架可, 我話你個cake 似cushion

子爵府

育兒性格勳章

franc,
我想要心太軟的receipe......

珍珠宮

10 mui,

bye

jo,

可能我知飯整cake, so ng會 係cushion lor

珍珠宮

Shirleen媽媽 寫道:
franc,
我想要心太軟的receipe......

飯閃佐na, 係msn佢na

首頁
12345...98

尾頁

跳至