想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 好傷心 . . . . .

我都係路過,但又係同路人。
我好鍾意個句:「再戰江湖」!
休息一排,再加大補:包括葉酸、花膠、雪蛤,後二者輪流日日食,我覺得一定會為第日個b提供好好既環境既!

大宅

妳要振作呀,好好養好身子,
一個健康的小b好快會再次降臨在妳的肚裡!

其他有同樣不快經歷的姐妹都係ar,
妳地都會一樣,好快可以再次and好好咁感受
o黎緊十月懷胎的日子架啦!!

我第1次宮外孕之后切除左一邊輸卵管,
得番一邊之后竟然都好易再次懷孕,
只可惜又係宮外孕,所以妳地有開真係好易有架!

不過真係一定要好好補番個身體ar,
要好似生完咁補呀!!

複式洋房

Healthy_BB,
我都有和你一樣的經歷, bb在18wks沒有心跳...
anyway, 我正在等自己recover(心理&生理), 大家一同努力啦~~

複式洋房

我尋日都去完醫院刮宮, 我仔仔而家三歲, 佢歲半時我小產一次, 今次已經係第二次, 真係好傷心. 今次仔仔都唔開心, 話唔要bb返天父度, 仲問我如果假0既係咪好d, 又問幾時先再有bb.
我同老公都決定再試, 不過我好驚又係一樣結果.
但係我都未死心0架! 大家都要努力呀!
大家小產後食咩0野調理身體呀?

禁止訪問

複式洋房

Hi, Healthy_BB,

多謝晒你0既安慰. 你講得啱, 真係身心受創. 大家都要振作呀!
我兩次小產都係0係醫院刮宮, 所以唔清楚. 不過你飲生化湯會唔會都係睇0左中醫先好d呢?
我尋日刮完宮, 我媽媽叫我食薑飯, 我晚餐食0左薑炒飯.

別墅

大家加油呀!唔好放棄,將來一定會有個健康可愛既BB。
超人124

首頁

尾頁

跳至