跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 油塘宿舍靚太俱樂部(Part 2)

rubytse

子爵府

hi 菇芝...

咁夜既?!...仲唔訓?
我訓 lu ~

傻鴨菇芝 寫道:
rubytse

男爵府

rubytse,

唔好食太咸的食物, 手腳就冇咁腫.

我大肚果陣, 有晚同朋友食飯食左沙薑雞腳(碟腳都偏咸); 到左第二日手腳都腫埋, 不過好彩好快就消腫.

[quote]
rubytse 寫道:
終於過返黎報到喇...
呢幾日行到好

大宅

恭喜黑提jojo....新舖開張

別墅

ruby:
你得閒就墊高雙腳同埋夜晚唔好飲咁多水,(我就9:00後唔飲)我試過真係得.你都試下.

子爵府

JoJo*,

我已經唔敢食咁多咸野la...
唔知關唔關行得多事呢?!
手就無腫, 淨係腳囉 ~

[quote]
JoJo* 寫道:
rubytse,

我大肚果陣, 有晚同朋友食飯食左沙薑雞腳(碟腳都偏咸); 到左第二日手腳都腫埋, 不過好彩好快就消腫.

子爵府

Zue,

yee....我臨訓有飲杯奶
咁我試下早d 飲先 ~
thx ~~

Zue 寫道:
ruby:
你得閒就墊高雙腳同埋夜晚唔好飲咁多水,(我就9:00後唔飲)我試過真係得.你都試下.

子爵府

唉...今日落雨濕濕...又落唔到街行喎
一陣執番駛正個衣櫃俾亞b 放野....
黎緊都係成個禮拜都落雨呀 ~~~~~

子爵府

想問下咁多位靚媽咪...

如果nb 最好用邊隻牌子紙尿片好?
Huggies / Pampers / 噓噓樂 ????
?-(

男爵府

好媽媽勳章

Pampers 不過妳唔使點買架, 一定有朋友送, 我亞囝果時d尿片, 至4個月大轉用中碼先要買咋
rubytse 寫道:

?-(

男爵府

好媽媽勳章

我果時又係, 忍唔到口, 成鬼日去打邊爐, 又 chilli & sauce , 成鬼日對腳腫到 [quote]
JoJo* 寫道:
rubytse,

[quote]
rubytse 寫道:
終於過返黎報到喇...
呢幾日行到好

別墅

ruby:
聽我隻佬d伙記講大王GOON好用兼平,一箱箱買架佢地,就係油塘榮山工業大夏,好近我地又經濟 ,岩晒我

男爵府

黑布冧kwok,

多謝晒呀!!!

kwok330 寫道:
恭喜黑提jojo....新舖開張

男爵府

rubytse,

我大肚果陣都成日去行街架! 不過行到咁上下就會坐低飲吓野, 休息一吓, 所以果陣冇乜腫; 就係食左碟雞腳就腫晒!

不過到我臨生之前都肥腫難分.

[quote]
rubytse 寫道:
JoJo*,

我已經唔敢食咁多咸野la...
唔知關唔關行得多事呢?!
手就無腫, 淨係腳囉 ~

男爵府

我亞仔都係用pampers, 不過真係唔駛點買, 因為朋友送.

冬天有時會用Huggies; 夏天始終覺得用pampers好d.

731mon 寫道:
Pampers 不過妳唔使點買架, 一定有朋友送, 我亞囝果時d尿片, 至4個月大轉用中碼先要買咋 [quote]
rubytse 寫道:

?-(
[/quote]

男爵府

731,

咪係囉! 我平時食野都好淡口, 果次食左隻雞腳, 手指同腳趾就腫到好似蘿蔔咁! 個胸又唔見腫先衰!

[quote]
731mon 寫道:
我果時又係, 忍唔到口, 成鬼日去打邊爐, 又 chilli & sauce , 成鬼日對腳腫到 [quote]

男爵府

好媽媽勳章

JoJo*,
算把啦, 就算個胸比妳腫咗都冇用啦, 縮返水會"褶"架, 唔好貪果少少大胸啦~~ 點恨都冇油塘波霸咁勁架喇 [quote]
JoJo* 寫道:
731,

咪係囉! 我平時食野都好淡口, 果次食左隻雞腳, 手指同腳趾就腫到好似蘿蔔咁! 個胸又唔見腫先衰!

[quote]

子爵府

Zue ,

大王GOON ?!
咩牌子?! ?-(

Zue 寫道:
ruby:
聽我隻佬d伙記講大王GOON好用兼平,一箱箱買架佢地,就係油塘榮山工業大夏,好近我地又經濟 ,岩晒我

子爵府

731mon & JoJo*,

朋友送?!
我無預人地會送架, 諗住買定晒d 野
到時到候就執齊晒走佬袋一袋過囉 ~

JoJo*, 點解冬天同夏天用唔同既?!

[quote]
JoJo* 寫道:
我亞仔都係用pampers, 不過真係唔駛點買, 因為朋友送.

冬天有時會用Huggies; 夏天始終覺得用pampers好d.

[quote]
731mon 寫道:
Pampers 不過妳唔使點買架, 一定有朋友送, 我亞囝果時d尿片, 至4個月大轉用中碼先要買咋 [quote]

子爵府

haha.....

[quote]
731mon 寫道:
JoJo*,
算把啦, 就算個胸比妳腫

首頁

尾頁

跳至