少年成長

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:名校區N1面試體驗

黃大仙區全日n1好full
有好多間已開始咗面試喇!

別墅

回覆:SWtwins 的帖子

Maybe school aim is on student academic result not on his own disciple. U are luck if u know that before entry this kindergarten.

Come on is Prenursey class which is starting point to learn how to develop her self care ability and Social skill.

大宅

回覆 SWtwins 的帖子

我同你講, 我個仔兩歲半呢d野都未識o刺, 何況你個個得歲半? 唔識有咩出奇,咩都識就唔使番學o刺, 比我唔會比佢番d咁o既學校

子爵府

回覆:SWtwins 的帖子

Low b teacher! 1.5 how cam them get rids of the diapers! I c yr condition very normal! Only teacher is abnormal!

複式洋房

2公婆照顧2個,我已經覺得你地好犀利!憑10分鐘interview就斷定2個小朋友性格,呢d學校無緣都吾覺可惜!:;pppp:

複式洋房

爸B勳章

我對係孖仔,依家in左幾間,都係唔收。係唔係孖嘅都係難入D呢?

別墅

我仔仔11年4月,來紧要去IN N1啦,希望佢會收啦,

大宅

唔駛可惜架!每個小朋友都有優越既地方,點可以咁樣比較呢!找一間更懂得欣賞小朋友嘅學校吧唔好同佢勞氣!

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至