夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

我覺得樓主好勁! 既然妳做咗咁多嘢, 相信你C6都feel 到妳好好, 俾d時間佢處理吧! 加油fighting!!!!

不過, 我有d嬲嘅係你c6到呢個時候仲care隻小三個情緒??? 佢哋呢種敗類會出咩事吖?? 要錢咋~~ 我相信她們亦有其他後男人啦! 點會同你講真心喎.

複式洋房

引用:好感謝大家,+雖然我同大家素未謀面,+但都能

原帖由 Kambee 於 12-11-24 發表
好感謝大家, 雖然我同大家素未謀面, 但都能夠得到你地既鼓勵和支持, 我好感恩!
係呢件事上面, 我明白了很多 ...
我也領悟到變幻才是永恆的真理,當我情緒一到時,我會提醒自己:悲傷要限時,快樂要及時

Kambee    發表於 12-11-24 17:38

公爵府

陪月勳章 畀面勳章

回覆:原來我沒有我想像般堅強!

如果咁有條件,搵過個值得你付出,同懂得愛惜你的人,這樣日子過得更幸福

Kambee  只因一個"愛"字.  發表於 12-11-24 17:20

禁止訪問

回覆:jerma 的帖子

複式洋房

加加加油!

大宅

萌貓 發表於 12-11-24 16:35
我覺得樓主好勁! 既然妳做咗咁多嘢, 相信你C6都feel 到妳好好, 俾d時間佢處理吧! 加油fighting!! ...

你講得無錯, 個女人係咩都想要.
個女人結過婚,有個女, 之後有過幾個男人, 但無一個有結果.

個女人是一個無咩學識既人(我不是睇唔起佢), 佢無咩能力亦都無錢. 我都係女人, 我知道佢係想找一個可以照顧佢既男人, 不論金錢, 心理和生理. 事實上我老公條件係唔差(我覺得咋!對於個小三來說直情係一個筍盤), 佢真唔真心我唔知, 但佢唔會咁輕易放手. 佢地兩個係同事, 日日見面, 我曾經都想過學個小三咁, 扮可憐, 扮自殺, 但呢D唔係我性格, 我扮到取回的只是我老公既人, 又如何?? 我要的是佢對我和個家既全心全意.

其實我老公已好明確了, 他知錯了, 他曾經好迷惘, 現在佢好內疚, 好徬徨, 他怕我一走了之, 我亦曾經想放棄, 但係我地很久之前曾經承諾過大家, 無論將來遇到甚麼困難, 我地都不離不棄. 互相扶持. 我真係唔想係佢人生咁低潮既時候離開佢. 佢不仁, 我不能夠不義.

人雖無錯? 原唔原諒係睇那個人值唔值得. 係呢一刻, 我覺得係值得既!

可能有d人覺得我傻, 點解要改變自己. 其實我都有睇全為愛既posts, 我係係度增值自己.... 原來我可以靚D, 溫柔D, 體貼D, 善解人意D, 廚藝好D, 樣樣野都好D.....

我係信我老公既, 不過呢場仗好難打, 因為個小三一定無咁易罷休. 呢個女人會係我兩公婆中間盤旋, 要看便是我老公既定力同埋我自己既忍耐力.

我上來是想呻下同舒緩一下自己的情緒, 多謝大家收看! 希望不久將來我上來是報喜!

複式洋房

回覆:Kambee 的帖子

加油呀!只要做你自己認為值得既野就得啦!想喊就喊,喊咗舒服哂!幾好呀!希望你快D上黎報喜!

Kambee  多謝你呀!!!  發表於 12-11-24 17:41

大宅

加油,明天會更好

男爵府

努力!加油!

水晶宮

ADD oil

男爵府

希望個小三快些搵個個水魚,咁佢就會放手了

大宅

妳好叻我都為左有小三既事搞都自己迷失晒,都差不多成年了,我都好想學妳咁,但有時自己儀心太大了,佢不在我身邊我就會亂諗野,希望大家會過到這個關口,加油呀

我個電話上吾到BK呀?有邊位高人教我點做,謝謝

伯爵府

加油!!

別墅

加油,支持你呀!!

男爵府

努力加油呀,雖然我接受唔到男人的不忠,但只要你認為值得就勇往直前,希望你快快來報喜

珍珠宮

加油!你已經做得好好

複式洋房

加油!!!!!不要輕易放棄!!!!!不要讓努力白費

大宅

首先要讚下你,做得好,承諾過不離不棄,真正講得出做得到。
我男朋友又係同日日見同team同事搭上,對方都有男朋友。佢地之間發生過咩事,佢地而家真實情況,永遠都係一個謎。
我都會一個人静落黎果陣,我男人同第二個一齊嘅畫面會自己走出黎,而我係未見過個女仔架下!
試下畫面黎果陣,唔好俾個腦運作,諗一種颜色,清空思想,唔好幻想佢地之間發生嘅情節打擊自己!咁樣唔開心無仇報架!
所有野都係幻想,你諗佢就有,唔諗佢就無。
你講得啱,愛自己,要贏人,先要贏自己。自己變得更好,更識得愛人愛己,係得唔係失。用令自己快樂嘅方法去給予愛。施,比受係更有福。
共勉之。

Kambee  你都要努力呀, 一定要裝備好自己, 做一個人見人愛既女人.  發表於 12-11-26 12:47

大宅

加油!!

侯爵府

BB防敏心得分享勳章 最關心BB問題熱投勳章 想生BB熱投 DHA勳章 大廚勳章

加油

首頁

尾頁

跳至