親子旅遊

跳至

首頁
12345...9

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:分享: 國產baby boss @ 深圳麥魯小城

試問朋友可否幫忙?

男爵府

回覆:peckykoo 的帖子

門口買是全天票嗎?我見香港團購170半天票。

男爵府

回覆:brbaby2007 的帖子

煩Pm條link 比我,想聖誕節去呀!

cindychan330  我地又計劃聖誕節去呀!  發表於 12-12-10 12:17

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

natnatbaby 發表於 12-12-5 00:58
門口買是全天票嗎?我見香港團購170半天票。

星期六日只限4小時, 上下午各一場;
平日就6小時只限一場

大宅

pls pm the link to me, thank you

珍珠宮

香港終於有團購了,

http://www.groupon.hk/deals/_getaways/Myrules-World/716555543

別墅

禁止訪問

珍珠宮

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

珍珠宮

淘寶LINK:

http://shop63976390.taobao.com/?spm=2013.1.1000126.21.FeFm84

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章

Thx

珍珠宮

男爵府

回覆 brbaby2007 的帖子

我之前都買左團購,想問下由hk點樣去ar?謝!

珍珠宮

yiuyiu730 發表於 12-12-7 10:20

我之前都買左團購,想問下由hk點樣去ar?謝!

深圳灣口岸打的, 約RMB25-30

男爵府

thx.

伯爵府

夏天玩到顛 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

brbaby2007 發表於 12-12-5 16:58
香港終於有團購了,

http://www.groupon.hk/deals/_getaways/Myrules-World/716555543

唔好意思!!我想問下呢個團購價錢係咪包括左D職業架啦?同埋駛唔駛再額外比錢玩其他?
園內有無野食賣?對唔住我太多野問
當遇到困難的時候

成功就在你的前面

珍珠宮

lilymang 發表於 12-12-10 10:48
唔好意思!!我想問下呢個團購價錢係咪包括左D職業架啦?同埋駛唔駛再額外比錢玩其他?
園內有無野食賣?對唔住 ...

入面好似baby boss咁, 玩咩職員自己排隊看時間表的;
本身係一個工作體驗城, 當然不會額外收費;

有小吃, 有麵食, 有飲品賣

大宅

可惜團購係假日票, 估計一定多人.

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

伯爵府

夏天玩到顛 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

唔該晒
當遇到困難的時候

成功就在你的前面

首頁
12345...9

尾頁

跳至