時政擂台

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

唔該叫果件長頭髮怪獸拎番間公屋出黎先好講野啦! 重有公文袋果個, 番佢自己國家啦! 菲國同印國麻. 成日幫果d外族打官司. 番歸啦! 吾好係hk攪攪震.

男爵府

回覆:班議員想點

現在的政府好像小學生,講是是非非,玩杯葛,玩孤立,玩分黨,可否努力做一啲真正幫到香港的事出來? 唔係請你地返來捉人痛腳,大聲講野就係勁,可以做到特首,可以統治香港,我只係相信一個有心,勤力的人係會做到野出來比大家睇,可否給他一点空間,寧靜地為香港做事呢!

珊瑚宮

2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

請議員們處理埋新界僭建

伯爵府

緊係要香港亂啦, 呢個都係佢地既目的黎咋麻, 香港唔亂佢地自己就會亂, 所以先要自己唔亂就必須香港夠亂.

子爵府

政治show

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

班友仔走火入魔, 仲以為自己好型, 好有正義感...

男爵府

引用:我睇到覺得好煩 如果有個遊行反呢d無建設性

原帖由 orangekkkkk 於 12-12-11 發表
我睇到覺得好煩
如果有個遊行反呢d無建設性得個罵字既議員,我會全力支持

...
預埋我,唔該.

SkyTracy  係呀,都預埋我  發表於 12-12-11 10:49

大宅

好媽媽勳章

成日鬧物鬼吖,實實際際做啲嘢幫下香港巿民仲好啦!

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

香港就係比呢班福佳議員害死呀...
如晴報或任何記者刊登此留言, 必追究。因為我唔認為係度講就預左比人抄!!!

男爵府

畀面勳章

子爵府

回覆 180 的帖子

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

呢班不知所謂既議員叫人落台, 係咪自己想上去做特首呀, 最憎果個係何x仁, 我想佢落台至真

Monkey媽媽  yeah, 越黎越憎何X仁, 佢先係聖誕快落台  發表於 12-12-11 11:51
:-D :-D :-D

公爵府

hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章

就算邊個上台, 佢哋都反... 為反對而反對....
難度叫長hair, 郁x上台先安樂...

珍珠宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章

LOKYINBABY 發表於 12-12-11 09:47
呢班不知所謂既議員叫人落台, 係咪自己想上去做特首呀, 最憎果個係何x仁, 我想佢落台至真 ...
何x仁噚日講啲嘢先攪笑,係到話特首:E+有好多人叫你落台呀~快啲落台.

咁E+仲多人叫你班X街議員落台呀~咁又唔見佢地落台.係落都係佢地落先.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

虎到金來勳章 畀面勳章

我都好不滿班議員, 但係我地又可以點?

大宅

回覆 Protea 的帖子

我真係好憎班攪事精, 嘜怪都返 , 浪費資源,

大宅

回覆:orangekkkkk 的帖子

香港人都會頂班議員唔順呀成個香港唔識行就係因為佢哋

子爵府

佢地d議員成日話人橬建, 佢地無咩? 叫d記者放蛇去捉下, 一定大有收穫!

水晶宮

畀面勳章

Ivy07 發表於 12-12-11 08:20
好煩,所以近排唔想睇新聞,特首係唔啱,但個人覺得班議員仲乞人憎
agreed x 10000000

首頁

尾頁

跳至