論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

好媽媽勳章

Re: bun bun識咗新男友...

我就咁睇,個bunbun識左男友唔等於一定會大肚,不過肯定做野方面會大打折扣,傾電話同夜返一定會有,要炒佢一定有大把理由,佢依家都開始同你講數啦,睇怕你都有排煩。佢男友係香港人定外籍人士呢,係咪真係諗住同佢結婚架,講真,比著係我,我會搵定工人,佢結得成婚的話一定會辭職,結唔成散左會唔會響屋企瘋瘋顛顛架,真係好擔心。

複式洋房

依家輕舉妄動,咪即莫須有!
我已經同佢開門見山講清楚啦!要佢醒醒定定,事關連管理處哥哥都認住佢啦...
但我想問:1.什麼算不恰當行為?
2.咩情況下何以發警告信?
3.第幾次警告信就可以炒佢?
其實,人又店會唔犯錯,問題係我係咪真係要郁手...
依家個人清醒d啦!多謝各位的分享. 我到今朝凌晨5點至訓到咋..... :-( :-(

複式洋房

其實無心工作都可能未係最嚴重,大不了壯士斷臂.
我最驚係我個囡係佢手上,平日返工剩得佢同我個bb...
唉..........我真寧願辭工唔做自己照顧返個b...但係大家都明架啦.......唉.......

男爵府

我話比你知如果佢有咗,你就比佢食硬啦!就算佢結唔結婚都可以享有產假.因為我隻"bun bun"都有咗下個月要返早家生仔,仲要一去4-5個月.好Q煩!

禁止訪問

好媽媽勳章

禁止訪問

好媽媽勳章

男爵府

佢要求no pay leave, 批比怇好過佢係香港.

男爵府

我都覺得

首頁

尾頁

跳至