自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:If+your+son+tell+u+he+wanna+hv+his+jj+cu

原帖由 jackychun77 於 13-04-22 發表
If your son tell u he wanna hv his jj cut to become a girl... wht u will do ?
you for real?!

大宅

回覆:sex change

reli? how old????if not true……i dont want give any comments ...!!!!

公爵府

畀面勳章

引用:If+your+son+tell+u+he+wanna+hv+his+jj+cu

If your son tell u he wanna hv his jj cut to become a girl... wht u will do ?

男爵府

引用:對唔住,我覺得樓主個post好似變態post.

原帖由 Dannyng 於 13-04-22 發表
對唔住,我覺得樓主個post好似變態post.
我都覺得怪怪地

禁止訪問

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+Dannyng+於+13-04-22+發表對

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

攞分先!

男爵府

引用:新国民 +

原帖由 miffymiffy 於 13-04-22 發表
新国民
佢唔似新國民11年註冊嘅
btw,樓主要搵社工幫手

20歲少女•繼續探索世界

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

樓主有煩惱?

伯爵府

畀面勳章

真定膠?Anyway,唔鼓勵變性,因為有好多後遺症,而且身體機能會好差!

珍珠宮

春季勳章 玩具勳章 畀面勳章

分享下。我睇過的一本書「我是男校畢業的女生」

大宅

勁呀各位,樓主啲英文大家都睇得明

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我會問佢講笑定講真。講笑咪俾條裙仔佢著下,講真咪帶佢睇下醫生。

睇下d 變性人寫既書,例如樁姬彩菜。變性要見好多醫生,做足心理評估,要用女性身份試下過生活,睇下係唔係真係想做女仔。我以前睇過報導,話泰國有個醫生識得用"何b 仔"做手術,反轉鉗走d 毛毛,造假"妹妹"。樁姬彩菜本書都提過,要用個工具不停整傷口一年先整到假"妹妹",唔係個個捱得過呢個階段。

侯爵府

唔係掛

我會暈鳥

愈嚟愈冇記性

大宅

帶佢去精子銀行儲起啲精子留後先。之後再同佢傾下發生咩事了解下,如果佢好理性好清晰,系個成熟嘅決定我會尊重佢。

侯爵府

咁老積

男爵府

引用:Quote:原帖由+jackychun77+於+13-04-22+發

原帖由 sfmeow 於 13-04-23 發表
我會問佢講笑定講真。講笑咪俾條裙仔佢著下,講真咪帶佢睇下醫生。

睇下d 變性人寫既書,例如樁姬彩菜。變 ...
omg

本人因為之前個帳戶唔記得左個密碼,所以再開一個新帳戶,請多多指教^^~

複式洋房

my fd's son...he always think he is a girl..and he tell his mun he will cut his jj when he grow up

伯爵府

回覆:jackychun77 的帖子

我完全接受唔到囉

大宅

首頁

尾頁

跳至