嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:雖然+i+牌顏色同印花比較靚,但我揀左P牌,

原帖由 山貓姐 於 13-05-27 發表
雖然 i 牌顏色同印花比較靚,但我揀左P牌,原因:

1。可以單肩帶,又可以雙肩帶比較有彈性,BB大個左都可 ...
咁係咪即係pognae 3 in 1, 好用過i angel four season?? 我而家好掙扎,睇左好多post.比較梗呢兩款hipseat

男爵府

畀面勳章

babygini 發表於 13-5-27 19:13
咁係咪即係pognae 3 in 1, 好用過i angel four season?? 我而家好掙扎,睇左好多post.比較梗呢兩款hipseat
...
我未用過 i-angel, 我見不到i-angel有咩比Pognae 優勝,除左顏色印花比較好。上面我已經講左點解我揀 pognae, 多條單揹帶,結構又比較穩陣,價錢幾乎一樣,我都無掙扎過就揀左pognae.

大宅

引用:Quote:babygini+發表於+13-5-27+19:13+咁係

我未用過 i-angel, 我見不到i-angel有咩比Pognae 優勝,除左顏色印花比較好。上面我已經講左點解我揀 pogna ...
好,我明白了,謝謝你

複式洋房

回覆:hipseat i angel or pognae 好

我在一田的經驗,i-angel好多人問好多人買,好多花同顏色都斷貨,相反p牌無人問津。

男爵府

畀面勳章

引用:我在一田的經驗,i-angel好多人問好多人買

原帖由 dragonchild 於 13-05-28 發表
我在一田的經驗,i-angel好多人問好多人買,好多花同顏色都斷貨,相反p牌無人問津。

...
無嘅,都係貪靚,我一初都係諗住買i-angel,因為顏色真係靚。但見到受力位得條拉鏈,好唔掂,唔安全,所以揀左pognae。比著歐洲或者曰本品牌,個設計一定過唔到關。

大宅

引用:Quote:babygini+發表於+13-5-27+19:13+咁係

我未用過 i-angel, 我見不到i-angel有咩比Pognae 優勝,除左顏色印花比較好。上面我已經講左點解我揀 pogna ...
I-a 是尼龍質地,夏天用會吾會好熱?

大宅

引用:回覆+vickypang+的帖子我用Pognae+hipseat

原帖由 hoiwai17 於 13-04-29 發表
回覆 vickypang 的帖子

我用Pognae hipseat的經驗:
Hi. 我想問下邊度可以配雙肩帶?幾多$?

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 sandynei 的帖子

賣hipseat俾我既媽媽佢直接係韓國攞貨
連雙肩帶同單肩帶成套佢賣八百幾蚊港紙
你要聯絡的話請pm我

禁止訪問

回覆:hipseat i angel or pognae 好

首頁

尾頁

跳至