想生BB

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:第2胎會唔會真係易D中

第1胎,1次中
試緊第2胎,第1個cycle 開工,waiting...

大宅

畀面勳章

第一胎一試就中,第二胎第二個cycle 等緊。同朋友傾開,第二胎難左好多。

複式洋房

第一胎同第二胎都是第一個 cycle 中, 大B 20 個月, 細 b 8個星期1(just bingo recently )

大宅

我第一胎第二個cycle中,想生多個2年半都無

大宅

回覆 venus1834 的帖子

第一胎31yrs, 心情好輕鬆,試咗1、2 cycle就有,生咗健康女女第二胎33yrs, 試咗3個cycles, 但8w照唔到心跳
休息咗3個月,而家仲未有聲氣.....開始心緊,希望係35歲前生到....
諗緊使唔使iui/ivf....
有無mama係第一胎自然,但第二胎係人工,分享下

伯爵府

回覆:第2胎會唔會真係易D中?

我第一胎試咗4個cycle中,第二胎試咗5個cycle都未中,唉〜

複式洋房

咁0岩我身邊D FD第2胎都好易中,3年抱兩,有個食左事後丸都中(第2胎)

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

引用:+我第一胎...無想過生,+就有了,+所以唔知幾

原帖由 cindytsg 於 13-07-10 發表
我第一胎...無想過生, 就有了, 所以唔知幾多個 cycle.
第二胎, 因餵人奶, , 又高o, 又成日想快, 但欲速不 ...
吓?唔要

首頁

尾頁

跳至