婆媳關係

跳至

首頁
12345...7

尾頁

子爵府

回覆:你地生果時6299有冇去醫院探過你?

99同姑9在我半夜生完之後天光就嚟探我,仲帶咗代茶俾我飲,62忙,隔日先嚟,佢地好關心我

男爵府

熱血勳章 爸B勳章

佢地有話要黎, 但我拒絕左.

一, 探病時間得兩個人, 我想見老公同自己媽媽多點.

二, 阿B在加護病房, 叫佢地BB返左屋企先黎睇...

洋房

回覆:milesngan 的帖子

我生個時係夜晚,第二日99一放工煮埋飯比我,佢係第一個沖入來的,但唔係睇個男孫,係緊張我唔食野要見到我食左幾口先望下抱下個孫,又趕返出去比其他人入來!返到家就好似私人工人咁服侍我,99真係對我好好

gogogo~    發表於 13-7-16 21:04

男爵府

一出產房見倒c6,媽咪同細妹,媽咪買左野比我食,第2日99同c6姨媽過左黎,不過唔黎好過黎,因為冇好說話聽,呀b訓左,佢係咁搞呀b尿片話點解唔喊,連姨媽都忍唔住問佢係咪要整喊呀b先安樂。

珍珠宮

畀面勳章 hashtag影視迷勳章

有,我兩胎都係預約開刀,老爺奶奶在我入手術室前已到,生完後日日煮飯帶嚟醫院俾我食。生第二胎時,我奶奶仲問人借左陪月notes,研究我坐月要食咩添。

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

我生大女催生失敗加開刀,所以前後住左8日醫院,我奶奶每日黎兩次(渣車20mins),每次都拎飯我食,有湯,有紅jo水,頭一次黎會問我有咩要?拎我地d dirty衫返屋企洗,夜d果轉就拎我要既物資比我,陪我到比人趕先走,因為我開刀好痛,唔方便落床,所以佢盡量幫我同bb換片。

我老爺黎過一次,仲要好遠望下,開頭以為佢唔高興(生女),但熟悉後,佢個人係咁的。佢係超錫我個女

生細仔時,因為奶奶要幫手湊大女,所以每日只黎一次(不過我老公請到假,佢一早黎陪我),因為只住2晚,所以好快返屋企,老爺都有黎,佢個反應係同生大女一樣的佢黎係因為湊大女黎睇bb mouth:

我姑奶生時,佢唔比人探佢,佢話自己好tired ,我奶奶去到都唔比入,叫佢老公出門口拎湯only,所以奶奶只去一次ja...

子爵府

回覆 milesngan 的帖子

無.問候都無.不過唔太介意.因如果每件事太執着.太介意.個人就好快衰老.

大宅

有!完本6299想同我一齊去醫院,但因為我凌晨5點就要入院所以我拒絕左距地!我生完62已經到左醫院,99要返工所以霖住放工先去醫院,但係99放工已經掛8號波,所以第二日先去到醫院!

公爵府

引用:你地生果時6299有冇去醫院探過你??我生兩

原帖由 milesngan 於 13-07-10 發表
你地生果時6299有冇去醫院探過你??我生兩個都冇,佢地問候都冇,剩係孫前孫後。佢地想成日見孫,好難

...
住三日,佢只係來l日仲要話我個女一d都唔似佢家族個樣,係目無表情那種

子爵府

我好想佢地吾黎

別墅

有探,我催生好辛苦,不停氹我,
重鬧C6之前用膠水痴地板所以整到我咁,
重等到凌晨
阿B出世在特別護理病房,
無得見孫都特登帶埋飯來探我,
他們對我好好
Thanks god!

珍珠宮

我唔恨,最好唔好黎

蘇c9  me 2  發表於 13-7-18 04:00

大宅

而家啲6299有病,聽到有孫抱黑口黑面,應承咗湊我地先搬佢地樓上,而家一句年紀大,叫我地食自己

大宅

唔見仲好,督眼督鼻!

禁止訪問

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

有,一出手術室就見倒佢地喇

男爵府

日日都有,仲係奶奶陪我入院,生果時,老爺奶奶仲係產房出邊等我

男爵府

有,62有腦退化,我凌晨5點穿水,99親62訓左留低佢一個人響屋企陪C6送我去醫院,我第一胎,但好冷靜,C6驚到騰哂雞

禁止訪問

別墅

有~~~係生完先梨~~

首頁
12345...7

尾頁

跳至