美容扮靚

跳至

首頁
12345...6

尾頁

別墅

回覆:有無JM去左楊X做飄眉?

死火!我約左31號啊! 真係5知去5去好!原本係大陸都有個整眉幾靚既師父!但係到見到甘多jm話整的靚,加上自己賴上大陸!所以book左楊師父!但我最驚訝既係“佢係whatsapp回覆我問題時好慢突然講一句"我e家幫人整緊眼線,我心諗一路whatsapp一路幫人整眼線? 唉!講真幾錢5重要,但整的5靚要洗眉就真痛苦!點呢?去5去?定去大陸整好呢?

大宅

引用:最近+Yoko+X+美容達人介紹了一個師傅,她專

原帖由 Lazysummer 於 13-08-29 發表
最近 Yoko X 美容達人介紹了一個師傅,她專幫artist 整眉,我有試過她手勢,非常好呀,這是我私人意見

...
可比個web site我睇下嗎?!?

禁止訪問

回覆:Mugilam 的帖子

子爵府

引用:死火!我約左31號啊!+真係5知去5去好!原

原帖由 Mugilam 於 13-08-30 發表
死火!我約左31號啊! 真係5知去5去好!原本係大陸都有個整眉幾靚既師父!但係到見到甘多jm話整的 ...
比我更加唔會去大陸整

我只想要一個健健康康既bb就足夠 ...

大宅

引用:最近+Yoko+X+美容達人介紹了一個師傅,她專

原帖由 Lazysummer 於 13-08-29 發表
最近 Yoko X 美容達人介紹了一個師傅,她專幫artist 整眉,我有試過她手勢,非常好呀,這是我私人意見

...
間野叫咩名?

男爵府

引用:回覆+Bebemimi+的帖子我開頭對佢都好有信心

原帖由 大臭臭 於 13-08-30 發表
回覆 Bebemimi 的帖子

我開頭對佢都好有信心,0係呢度見到有幾位JM話搵佢做都做得幾靚
請問你點發現有打手

伯爵府

回覆 Jazzybaby 的帖子

我pm左好幾位jm問資料,佢地比我嘅回覆喺完全一樣!!好似model answers咁
一睇就知咩事

男爵府

引用:回覆+Jazzybaby+的帖子我pm左好幾位jm問資

我pm左好幾位jm問資料,佢地比我嘅回覆喺完全一樣!!好似model answers咁
明白,咁仲去唔去整好呀

翡翠宮

引用:Quote:原帖由+大臭臭+於+13-08-30+發表回覆

原帖由 Jazzybaby 於 13-08-30 發表
明白,咁仲去唔去整好呀
如果我係你就唔會去囉,仲要價錢唔係平,hk咁多整眉師傅,做乜一定要幫襯佢呢??

伯爵府

小manan 發表於 1-8-30 20:34
如果我係你就唔會去囉,仲要價錢唔係平,hk咁多整眉師傅,做乜一定要幫襯佢呢??

...
最弊就係佢整出來嘅效果最合我心水
價錢唔係問題,最緊要靚同自然!!

伯爵府

我約左9月尾,真係仲考慮緊
你又約左幾時?

複式洋房

引用:回覆+Jazzybaby+的帖子我pm左好幾位jm問資

我都係發現啲答覆一模一樣, 所以有啲懷疑囉~ 但又諗會唔會佢地只係懶, copy人地啲答覆俾其他人呢?!

複式洋房

回覆 Bebemimi 的帖子

我開頭對佢都好有信心,0係呢度見到有幾位JM話搵佢做都做得幾靚
咁你仲有無其他心水呀~ 我都search緊cxxxyxx 呢間好似唔錯咁, 你有無硏究過?

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+大臭臭+於+13-08-30+發表回覆

禁止訪問

引用:回覆+Jazzybaby+的帖子我約左9月尾,真係仲

禁止訪問

禁止訪問

大宅

sofinabingo 的帖子

我呢就同楊x what's app 不過最終無搵佢做,大拿拿五千蚊搵佢整 仲要係屋企 我無信心 同埋好似感覺佢係會做到人人條眉同款 最尾我上網搵咗兩間 簡咗一間係山林道 五千二做埋眼訓 今日眼線位無咁腫 我覺得個師父幾好 另外一間係上環 我估應該都唔錯 個老闆係前model 有在報紙寫專欄

公爵府

回覆:有無JM去左楊X做飄眉?

我澄清,我book 完取消左,因為諗深一層,條眉跟三,四年時間,一陣自己肥左,瘦左,唔襯就大件事!有時我襯衫,一時畫韓國一字眉,一時畫返起角眉,所以即使老公資助我,都要諗諗先

伯爵府

回覆 Dragonmama2012 的帖子

眉師話飄眉只可keep1-2年,之後要再整。諗深一層,真係好麻煩,仲要價錢都真係唔平,過多幾年再做又唔知加到幾$?我C6不嬲都唔支持我整(某程度佢巳界定飄眉係整容)叫我唔

好後悔就得喇!

首頁
12345...6

尾頁

跳至