夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆:cathyaki 的帖子

複式洋房

引用:覺得有時候做夫妻,會對對方極度地苛刻。但

原帖由 cathyaki 於 13-10-06 發表
覺得有時候做夫妻,會對對方極度地苛刻。但對別人卻不會。
係,對外人好過對屋企人。有時好憎佢,返到黎問候都冇一向,淨係打機同人whatsapp睇電視,叫佢幫個仔換片好似叫佢去死咁。佢D朋友上黎又要執到間乾淨企理,搞到我又要執埋一份,平时明明乜都唔做。同結婚之前差九條街,好後悔,唉

男爵府

引用:回覆+cathyaki+的帖子分開比結合要更大的勇

原帖由 lovecatt 於 13-10-06 發表
回覆 cathyaki 的帖子

分開比結合要更大的勇氣 , 想清楚才落決定 , 決定左就唔好後悔.
同意

大宅

回覆:想離婚

我同樓主情況差唔多,c6對屋企不聞不問。覺得拎家用返屋企大晒,我個女學講野日日指住門口叫爸爸,返到屋企就係訓一係玩電話,個女好想同佢玩都唔理,要個女喊晒先會問咩事。我覺得好對個女唔住,c6既行為對小朋友好唔公平。我成日都諗分開會唔會大家都舒服。

大宅

回覆:snakesnake2013 的帖子

好認同

大宅

引用:唉……感同身受。+其實,有時想分開,未必

原帖由 snakesnake2013 於 13-10-06 發表
唉……感同身受。 其實,有時想分開,未必有一個好清楚既原因。 感情唔係單單一件事, 而係一種無形既關係 ...
好認同

大宅

回覆:Mocha0308 的帖子

我個位直頭同個 bb 講佢好煩,唔鍾意佢,我已經無理佢

公爵府

cathyaki 發表於 13-10-6 17:38
前三樣中咯
如果淨係呢啲,應該可以改善架喎!最幣係有第三者啫!

大宅

引用:我個位直頭同個+bb+講佢好煩,唔鍾意佢,我

原帖由 snakesnake2013 於 13-10-08 發表
我個位直頭同個 bb 講佢好煩,唔鍾意佢,我已經無理佢
甘你有冇問佢當初點解生?

首頁

尾頁

跳至