母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:Quote:原帖由+viffy+於+13-11-19+發表多d媽

原帖由 pinkyhung 於 13-11-19 發表
我都試過好幾次叫我c6出去俾另一個媽媽入嚟一齊餵, 點知大多數都係餵粉....我覺得大家都係女人, 冇咩所謂, ...
有時泵媽出街都要餵奶房泵奶,但冇B一齐,会俾人話霸住間房唔知做乜。

別墅

引用:Quote:原帖由+pinkyhung+於+13-11-19+發表

原帖由 ccchong 於 13-11-19 發表
有時泵媽出街都要餵奶房泵奶,但冇B一齐,会俾人話霸住間房唔知做乜。

...
咁我又冇遇過啲咁既情況。試過響房泵奶,有人想入黎,我就同佢講我泵緊奶介唔介意一齊。冇試過有人話介意,反而係我霸左成個育嬰室泵奶,有媽媽知道,佢話去第二度換片,因為怕佢bb臭臭喎,好considerate!

別墅

引用:Quote:原帖由+pinkyhung+於+13-11-19+發表

原帖由 ccchong 於 13-11-19 發表

...
咁我又冇遇過啲咁既情況。試過響房泵奶,有人想入黎,我就同佢講我泵緊奶介唔介意一齊。冇試過有人話介意,反而係我霸左成個育嬰室泵奶,有媽媽知道,佢話去第二度換片,因為怕佢bb臭臭喎,好considerate!

別墅

回覆:俾人話用咁耐。。。

我都好掛住以前返工,到食晏時間,幾個奶媽一齊係房泵奶既日子,一齊吹下水,講下自己bb,個日有無泵少到……泵奶既時間先過得又快又開心

大宅

引用:Quote:原帖由+ccchong+於+13-11-19+發表有

原帖由 dididaisy 於 13-11-19 發表
咁我又冇遇過啲咁既情況。試過響房泵奶,有人想入黎,我就同佢講我泵緊奶介唔介意一齊。冇試過有人話介意, ...
你遇到好人啊

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊