自由講場

跳至

首頁

尾頁

用戶要求終止服務

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:見到有JM的買麵包受氣POST, 令我諗起一件事...

個女人唔好低b啦,人地拎入去轉頭咪又係拎返個碟俾佢

望咩呀望

珍珠宮

熱血勳章 好媽媽勳章

回覆:見到有JM的買麵包受氣POST, 令我諗起一件事...

其實個侍應做得差啫,佢咁做個顧客都會唔開心啦,佢間接令你地難受

請勿打招呼~

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

引用:我只係覺得個女人懶巴閉,好不可一世咁款個

原帖由 ipodbaby_123 於 13-11-30 發表
我只係覺得個女人懶巴閉,好不可一世咁款

個待應可能喺廚房加料,俾返同一碟佢: ...

伯爵府

引用:我完全明白有jm唔會買人地夾過放返低嘅麵包

原帖由 gdmice 於 13-11-30 發表
我完全明白有jm唔會買人地夾過放返低嘅麵包, 但如果係呢個case 呢? 大家會唔會一定唔要?

話說我同C6上個月 ...

侯爵府

引用:我完全明白有jm唔會買人地夾過放返低嘅麵包

原帖由 gdmice 於 13-11-30 發表
我完全明白有jm唔會買人地夾過放返低嘅麵包, 但如果係呢個case 呢? 大家會唔會一定唔要?

話說我同C6上個月 ...
本身呢碟好正常,一陣再黎果碟就加晒料啦!

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

係食野既地方野而order未到曬前,唔好發人圍呀

侯爵府

又真係幾

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

個女人咁勇敢加料意粉

“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

伯爵府

佢想加餸定

珍珠宮

環保接龍勳章

換? 侍應拎一拎入廚房, 轉個頭拎返同一碟出O黎啦~~
人生本是苦

首頁

尾頁

跳至