自由報料

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

回覆:(急問)做杜牙根及做牙套!有冇牙醫介紹

North point ok ?

大宅

我的育兒心得勳章 DHA勳章 BK Milk勳章

引用:我在元朗,杜牙根$3000,牙套$2500 +

原帖由 Baubaokit 於 14-02-17 發表
我在元朗,杜牙根$3000,牙套$2500
請問邊間呀?

男爵府

引用:我係將軍澳做梗,1900杜牙根,1900牙套

原帖由 cocow131 於 14-02-19 發表
我係將軍澳做梗,1900杜牙根,1900牙套
有地址。可pm me ma

男爵府

引用:我都係大牙,不過就唔使杜牙根,凈牙套就$2

原帖由 龍猫BB 於 14-02-17 發表
我都係大牙,不過就唔使杜牙根,凈牙套就$2800
咁平嘅你,我做左4千蚊呀,仲要係屋村牙醫咋

王國會長

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 大廚勳章 王國會長 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 笑得好勳章

引用:回覆+joeyeung76+的帖子你去那一區方便?+因

原帖由 Yeelim 於 14-02-18 發表
回覆 joeyeung76 的帖子

你去那一區方便? 因為要去幾次的, 太遠的就唔方便. 我在香港區剛剛杜左牙根 $2,60 ...
請問港島那裡?我隻智慧齒都蛀得好嚴重要去mok,打斜左生有可能要杜牙根,請pm我牙醫名稱,謝謝您!

大宅

引用:回覆+joeyeung76+的帖子你去那一區方便?+因

你去那一區方便? 因為要去幾次的, 太遠的就唔方便. 我在香港區剛剛杜左牙根 $2,60 ...
Can u pm me detail? Thx so much

大宅

cocow131 發表於 14-2-19 00:10
請問將軍澳邊度呀?可以pm嗎?

子爵府

我住港島區, 有好介紹 pm me, thx~~

大宅

引用:Quote:原帖由+joeyeung76+於+14-02-17+發表

原帖由 moonlight9198 於 14-02-19 發表
因之前有個你上黎問。話佢睇過醫生要佢杜牙根。整牙套。後尾我叫佢睇呢個醫生。個醫生話佢只需補牙就可。所 ...
想問脫左隻大牙, 咪會有嗰loan囉?咁洗唔洗鑲返隻假牙架?

瑪瑙宮

引用:Quote:原帖由+moonlight9198+於+14-02-19+

原帖由 肥豬皇 於 14-03-21 發表
想問脫左隻大牙, 咪會有嗰loan囉?咁洗唔洗鑲返隻假牙架?
冇喎。會慢慢埋口。而且響咁入。都睇唔到。因為我地刷牙。好多時。未必刷到咁入。同咁乾淨。因太入睇唔到。所以好多時大牙同智慧牙好易蛀爛左都唔知。

一切有為法  如夢幻泡影  如露亦如電  應作如是觀

欲知前世因  今生受的是   欲知來世果  今生作的是

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

洋房

旺角雅蘭牙醫杜牙根+牙套1800+1800.但呢位醫生好難book,要打去問左先。有興趣,請pm.

大宅

請問可否PM 牙醫資料,我也要做牙套。Many thanks !

Denise

禁止訪問

大宅

BK Milk勳章 畀面勳章

回覆:Yeelim 的帖子

想問下你邊度整?整得ok mar?

子爵府

引用:我係將軍澳做梗,1900杜牙根,1900牙套

原帖由 cocow131 於 14-02-19 發表
想問醫生資料
家陣做完晒未呀你?做完痛嗎?

子爵府

回覆:moonlight9198 的帖子

Book左成個月尋日睇完
但佢唔係肥仔醫生boo 係景林百佳斜對面 我無去錯麻
我智慧齒前面隻大牙註左
選擇剝左隻大牙去,但就會有個洞,佢話慢慢會習慣到
杜牙根就要開刀剝左隻智慧齒,等埋左口后再去杜牙根共4次,再做牙套(杜完有機會唔成功,到時連隻大牙都要剝)佢亦講到時就浪費金錢之餘又辛苦

我都十五十六唔知點好,佢樹開刀剝智慧齒都要$1800 所以你c6 上次個唔算貴

sundays  我有隻大牙嘅情況同你一樣,但未去整,想問下你最後點整呀?謝謝  發表於 14-7-1 12:25

男爵府

引用:Book左成個月尋日睇完但佢唔係肥仔醫生boo

原帖由 puppydon 於 14-04-08 發表
Book左成個月尋日睇完
但佢唔係肥仔醫生boo 係景林百佳斜對面 我無去錯麻
我智慧齒前面隻大牙註左
D牙醫一定會講得保險D,剝左就唔會痛,如果保留的話,又要用錢,又要辛苦,重唔係一定得。其實,你唔駛聽咁多,自己衡量,雖然剝左去就一了百了,但是要想一想,冇左隻大牙點樣吃東西。所以,D牙有事唔妥,就要盡量保留,否則只有再做活動假牙、搭橋、植牙先可以解決進食問題。

複式洋房

Del.

大宅

引用:我都係大牙,不過就唔使杜牙根,凈牙套就$2

原帖由 龍猫BB 於 14-02-17 發表
我都係大牙,不過就唔使杜牙根,凈牙套就$2800
甘平。係邊到。介紹下

大宅

我問幾間牙套都要3300至3500,有無平介紹

首頁

尾頁