自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

禁止訪問

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:突然感觸到喊。。。

侯爵府

支持你

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

引用:其實從細仔確診咗有sturge+weber之後一直死

原帖由 2DMA 於 14-03-05 發表
其實從細仔確診咗有sturge weber之後一直死撐咗一年,朋友或者會覺得我好樂觀,我都只能一笑置之。。。因為 ...
加油!

放下自在

大宅

加油

珊瑚宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

加油,祝福你和家人

珍珠宮

加油, 一切皆是命, 樂觀去睇每一件事, 會有很多得著
所有遇見,皆有因果
要是每個人都懂你,那你得有多平凡

禁止訪問

回覆:2DMA 的帖子

公爵府

hashtag影視迷勳章 趣教勳章 畀面勳章

引用:繼續講翻先。。。求先太激動。。。宜家平復

繼續講翻先。。。求先太激動。。。宜家平復返D。。。其實我從來無將我仔仔同人地相比。。。我只係見到個小 ...
當然用平常眼光啦,佢一望都知佢乖又可愛
樓主加油,要開開心心,寶寶都會跟你一樣㗎,加油

珍珠宮

引用:其實從細仔確診咗有sturge+weber之後一直死

其實從細仔確診咗有sturge weber之後一直死撐咗一年,朋友或者會覺得我好樂觀,我都只能一笑置之。。。因為 ...
加油!祝大人小朋友開開心心!

水晶宮

你都係人, 有感觸會唔開心會喊都好正常~ 我覺得適堂情緒發洩好重要, 過後又重新努力就好!

加油媽媽
我好百搭o架! 煲魚,煲牛,煲瘦肉,煲甘荀乜都得!!

伯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

加油!

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

加油

珍珠宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

2DMA 發表於 14-3-5 17:10
多謝大家D+能量!宜家好好多喇!大仔嗬返我多謝大家十卜!

...

珍珠宮

畀面勳章

繼續講翻先。。。求先太激動。。。宜家平復返D。。。其實我從來無將我仔仔同人地相比。。。我只係見到個小 ...
我心目中的小朋友是沒有區分。

見你一獲打你一獲

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章

我都識人係咁,大大吓會淡色好多。

至緊要take it easy and let it be. 你,家人同仔仔只要樂觀面對,樣樣野都會變得美好

加油

男爵府

加油!您是一個了不起的媽媽!

男爵府

你快樂,他會因你而更快樂;你愛他,他一定更愛你!加油!媽媽

禁止訪問

回覆:2DMA 的帖子

男爵府

睛靈勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

樓主,加油

水晶宮

樓主加油,祝福你同一家人永遠幸福快樂!

首頁
12345...10

尾頁

跳至