美容扮靚

跳至

首頁
12345...8

尾頁

複式洋房

引用:我狠朋友介紹間診所做左三次,600蚊次,唔

原帖由 babe1109 於 14-05-14 發表
我狠朋友介紹間診所做左三次,600蚊次,唔洗join course, 唔hard sell, 係姑娘打,大概好左40%,希望做多三 ...
can u pm me please??

公爵府

熱血勳章 hashtag影視迷勳章

春卷 發表於 14-9-7 16:55
我做過呀,好痛
係呀, 痛兩日, 之前我揀星期五做, 六日不用化妝皮膚可以休息才做

大宅

babe1109 發表於 14-5-14 16:08
我狠朋友介紹間診所做左三次,600蚊次,唔洗join course, 唔hard sell, 係姑娘打,大概好左40%,希望做多三 ...
可以pm資料我嗎?thx

珍珠宮

2018父親節勳章 2018復活節勳章 美好大世界2017勳章

Prue 發表於 14-4-30 18:06
我fraxel CO2 同fraxel repair都做過,後者downtime耐啲。但係兩者都唔會令凹凸洞完全平晒,醫生亦清楚解釋 ...
請問你喺邊間醫生度做?幾錢?

別墅

回覆:babe1109 的帖子

Can u pm me? 想知診所details. Thanks

大宅

引用:Quote:Prue+發表於+14-4-30+18:06+我fraxel

原帖由 1988cc 於 14-11-28 發表
請問你喺邊間醫生度做?幾錢?
我喺浸會度做repair, 你打去皮膚科同姑娘預約就得啦。

珍珠宮

2018父親節勳章 2018復活節勳章 美好大世界2017勳章

Prue 發表於 14-11-28 22:59
ok ,thanks!

公爵府

Prue 發表於 14-11-28 22:59
我都係浸會做過 fraxel repair, 完全零改善,仲好似多咗啲洞,超級失望同後悔!

大宅

引用:Quote:Prue+發表於+14-11-28+22:59+我喺浸

原帖由 jellomama 於 14-11-30 發表
我都係浸會做過 fraxel repair, 完全零改善,仲好似多咗啲洞,超級失望同後悔! ...
我覺得做完repair後凹凸洞冇想像中改善得咁理想(我差唔多做咗一年),不過都比以前好啲。其實就算我做咗5次CO2同1次repair, 凹凸洞都仍然有,係燈光下,或者皮膚缺水時啲凹凸洞都見到㗎!但係我覺得比起最差時啲凹凸洞巳經改善咗70-75%嘅。(不過係我做咗咁多次先有咁嘅效果。如果凹凸洞嚴重,單次CO2或者repair一定唔會有咁大效果)。

男爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

跪求pm我你做的診所在哪裏?

珍珠宮

jellomama 發表於 14-11-30 00:29
我都係浸會做過 fraxel repair, 完全零改善,仲好似多咗啲洞,超級失望同後悔! ...
咁真係好慘,又貴,又痛,最慘係重要失望!上網睇好多人都話好work,其實自己都唔敢信晒,多謝你嘅分享!

公爵府

1988cc 發表於 14-11-30 18:59
咁真係好慘,又貴,又痛,最慘係重要失望!上網睇好多人都話好work,其實自己都唔敢信晒,多謝你嘅分享!
...
我之前都做咗好多 research, 冇諗過完全零效果!

1988cc    發表於 14-12-1 12:27

禁止訪問

回覆:jellomama 的帖子

禁止訪問

回覆:1988cc 的帖子

禁止訪問

男爵府

引用:我有同事做過真係見到佢work不過佢唔係你地

原帖由 奶油BB 於 14-12-05 發表
我有同事做過真係見到佢work
不過佢唔係你地講呢間做
佢係邊間?thanks

複式洋房

可pm嘛

大宅

我以前超勁暗瘡! 都係好勁凹凸洞
無做laser但而家好左 8-9成 想睇效果加我好友呀
我相冊有我既相 ^^"

男爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

還未收到你的pm

公爵府

熱血勳章 hashtag影視迷勳章

引用:我以前超勁暗瘡!+都係好勁凹凸洞無做laser

原帖由 Kiracho 於 15-01-04 發表
我以前超勁暗瘡! 都係好勁凹凸洞
無做laser但而家好左 8-9成 想睇效果加我好友呀
我相冊有我既相 ^^" ...
手機是否add唔到好友,搵唔到個制

首頁
12345...8

尾頁

跳至