想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆:CLK66 的帖子

可以pm我嗎?好緊張想知仔定女,快d買bb野

複式洋房

其實NIFTY除左可以驗唐氏都可以驗埋性別同某D染色體, 不過對你地黎講唔知會唔會太遲

禁止訪問

開心吸收勳章

引用:Quote:原帖由+lamhoilam+於+14-10-28+發表

大宅

回覆:CLK66 的帖子

可pm我嗎

大宅

回覆 canditam 的帖子

Hi canditam,Can u pm me as well pls?
Thank you.

複式洋房

canditam 發表於 14-5-13 21:45
係真的。我看的私家醫生有這個服務,很多內地人做,7 wks 就可以驗到。
Hi, 可否pm比我嗎?thanks

大宅

回覆:驗血知BB性別?

唔好咁敏感啦…人地想早啲知唔代表想落仔架…可能有啲人有家庭壓力,長老想早啲知呢,又或者人地想早啲知,早啲買BB野呢,點解依加咁多人諗得咁差,人地問下點計生仔生女又鬧,人地問下驗血知性別又鬧…明明生B一件開心事都搞到唔開心,真係想Share下經驗都比人鬧

男爵府

有人可以pm我嗎?我純粹想比自己開心下

大宅

化驗師話要生第一胎驗先百分百準,如果第一胎生左仔,第二胎你係女,都可能驗到仔。

大宅

引用:+本帖最後由+Cherry0401+於+15-4-6+10:57+

原帖由 Cherry0401 於 15-04-06 發表

我聽過有人話驗到係女,點知到結構先知原來係仔,我覺得唔 ...
Wow
無意中見到你名字
認得你喲
你好勁👍🏻👍🏻👍🏻加油
今次生妹妹定弟弟?

大宅

畀面勳章

回覆 canditam 的帖子

邊間私家,可pm嗎?thx

民房

可以pm埋我嗎?我都係好心急想知!

用戶要求終止服務

香港醫生為左賺錢會幫大陸人提供呢d服務,個人覺得這些醫生好無良只有錢應該唔好幫襯這些醫生。

大宅

引用:唔好咁敏感啦…人地想早啲知唔代表想落仔架

原帖由 chababycha 於 15-12-05 發表
唔好咁敏感啦…人地想早啲知唔代表想落仔架…可能有啲人有家庭壓力,長老想早啲知呢,又或者人地想早啲知, ...
非常同意! 有啲人對性別有preference,又比人罵

洋房

I think to have a baby is the happiest thing for a married couple. I think it is not natural to select a boy and it is certainly not right for a doctor to help us to select a boy unless there is a medical reason. I know some doctors would like to do this just for the sake of money. We should never go to see this kind of unethical doctors!!

別墅

係呀,個個都係咁講話只係想知,其實4個月就會知,買乜都買得切,我有親戚生左2個女,有第三個都去左驗,結果係女,跟住就好"唔小心"咁冇左,好彩我唔係幫兇,我唔想報應去自己度

大宅

引用:唔好咁敏感啦…人地想早啲知唔代表想落仔架

原帖由 chababycha 於 15-12-05 發表
唔好咁敏感啦…人地想早啲知唔代表想落仔架…可能有啲人有家庭壓力,長老想早啲知呢,又或者人地想早啲知, ...
同意

呢個post 係2014 年,我由未 bingo 睇到 July 2015 bingo 左,Sep 2015 又小產埋,現在又重新出發。

比我重新揀,我會驗,因為:

1) 八週小產左,寶寶係男同女都唔知。有次托呀媽幫我做少少法事,呀媽引述嗰個人話,我呢個小朋友太細走左,未成形,又唔知男女,又無名,做法事怕受不起。嗰日我即系諗起呢個 post,後悔當時無 pm 個JM,無去驗男女。因為唔知姓別,想為他或她改番個名又唔得。呢一世我都再不知我走左的寶寶系男仔定女仔。唉。

2) 我自己經濟情況ok的,當時無做個 test,完全不是因為貴唔貴的問題。反而有少少是比呢度的JM評論影響,她們覺得遲早都知,又講到好唔道德咁,令我認同不如遲點做niffy先知,結果現在好後悔。

我講野系咁直,JM 不喜勿插,但系系真實感受。如果有幸再 bingo,我一定會驗。好像有時聽到JM 話買一些好貴的煲、好貴的衫同袋,都是個人消費選擇,我覺得比三四千蚊驗個血,買個開心,早點知,好值得。

男爵府

如想知邊度驗,可PM我啦

男爵府

BB防敏心得分享勳章 Xmas吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回

回覆 chababycha 的帖子

睇性別唔差在果一個月啦,7,8weeks 要驗性別,根本12weeks 睇產檢都睇到,因為果一個月要俾4000至7000蚊睇性別,唔通真係因為早一個月知性別,早賣BB野可以坑返成萬蚊cover 返呀?我兩年前睇結構果診所,勁多b6驗性別,睇樣都黑人憎啲。

首頁

尾頁

跳至