夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

離婚已經係你唯一既出路, 62 99 處都已經有狐狸既毛, 此地已經不宜久留!!

如果你還寄盼一絲奢望, 你可以寫信比你 c6, 將你內心想講既說話, 以往共渡既經歷, 一一道出, 不過個女人來勢洶洶, 就算 c6 選擇了你, 都會有手尾跟, 隨時糾纏一年半載!!

個仔你一定要帶走, 唔好比狐狸精欺負佢, 要取善養費, 唔好比 c6 咁得意,要有佢通姦証據, 分佢一半身家!!

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 親子王國15週年勳章

你的男人,背負妻兒,背信棄義 ,還擺出像受害者的様子,真的值得你這樣愛他嗎?????????玩弄二個女人為他爭飱死
,你甘心他這樣對你嗎???????????學習放手,不要再糾纏下去,對你和兒子都無好處,我們只希望你和兒子開心的生活下去.

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

睇完你既故事, 只覺得你老公好賤好狗, 唔覺佢有一點悔意
將所有責任推晒比你, 聽唔聽個女人電話都交比你決定, 咁
佢就唔洗負任何責任啦~ 仲當自己先係受害者, 最痛苦係佢
睇怕只係樓主將18年的恩愛恩情放係心度, 個男人點會記得,
樓主做得好啱, 就算留得住佢個人, 但個心都唔知去左邊個女
人度, 算啦~ 放長雙眼睇佢好得幾耐, 樓主請好好對待自己~

大宅

睇完妳既故事,我個心好痛~
或者妳既故事同我有點相似~
只是我沒有妳有甘大勇氣行出呢一步~
妳真係好叻..好勇敢...我應該向妳學習!!
((相識.、相戀...到結婚...一起建立家庭...大家的付出, 一起的努力.一點一滴.....我們一起共過患難...實在太多的經歷不能忘記....))要忘記18年既相處,點點滴滴真是很難~~~
祝福妳有更好的明天~

子爵府

賤佬+賤婦,由他去吧!根本整件事情係你老公擺你上,以退為進,做到好似係受害者,要你自己提出離婚!你想下呀!如果佢唔想分開,絕對唔會比你見過女人,點會咁高姿態約見面呀!最多做好佬兩頭瞞!

大宅

離婚係你唯一既出路 加油呀 BK裹面所有人都支持你

大宅

when i read this i also start crying la...how can a husband be like this!!!! i hope mine will never

民房

I feel sorry to hear this story too. I hope you and your son is okay. Tell yourself not to look back and live your life better than before.

大宅

一個曾經與你一起成長的, 愛護著你的男人, 已不再屬於我
那晚是我經歷一生中最折騰的, 很想自己在這世上從來沒出現過..........
第二朝清早, 我電話响起, 是老公的弟弟打來, 老公試圖撒謊, 要他弟弟打給我, 証實他沒回家是在某酒店裡談生意, 電話還沒掛斷, 門鈴响起, 我還趕不及去梳洗, 換衣服, 那時我頭髮仍亂的, 雙眼是無神的, 目光是沒有焦點的...面色是青的...四肢更是乏力, 猶如一個已沒靈魂的驅體
我一開門, 很耀眼,. 是臉色冷峻的-------- 那女人,
她很高姿態, 相信是來示威吧, 她撓著手, 語氣依然帶著驕橫, 她不知道, 我的心己像一隻刺蝟的刺, 已不再尖銳, 己漸漸萎縮了
不屬於我的東西, 我已無心再爭, 她驕傲地告訴我, " 昨晚你丈夫在我那里. " 我平靜說., " 我知道" 她接著又說, " 你發給他的要離婚的短訊, 我也看到了, " 我依然平靜地說, " 沒什麼, 我就是發給你們看的! "
那女人有點意外, 打了個突...可能沒想到我如此平靜吧
.............

男爵府

仆佢過街,嘜台灣女人咁乞人僧的.

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

直接同你老公講, 叫佢唔洗講大話了, 因為那女人已經去了你們的家示威了!!

民房

留下或離去都是很難過的決擇, 因為兩條路都會很辛苦, 目前冷靜下來, 想想自己應怎樣打算....樓主, 看你的故事, 你是一個很冷靜和堅強女人,你處處維護他, 怕他受傷或放棄你, 但要接受一個現實, 他己經不知不覺間變了, 不是你心目中的那個了.....事情己到了這種地步, 不要再折磨自己, 因你的仔仔好需要你的, 他對唔住你和兒子, 是他不對, 你不可以像他那樣, 要更愛鍚自己和仔仔。由這一刻開始, 要重新改變, 不要沉下來, 你要活得比他好。現在讓時間去療傷, 時間是最好的葯物, 一定可以幫到的。

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

作為一個女人, 我為樓主既勇氣同決定而驕傲
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

禁止訪問

伯爵府

我覺得自己好像在看小說連載

如果是真的話,你做得很對,
緣聚緣散,沒什麼應該不應該的。
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

別墅

你老公真係好衰﹐同埋個女人真係好賤﹐但竟然連你老爺奶奶都有同個女人聯絡。我覺得你真係要離開呢個男人﹐自己湊大個仔﹐唔好比佢地見﹐你老公同你拖拖拉拉可能係見你又唔會自己話走﹐就算第日個女人唔要佢﹐佢都可以返黎﹐你唔好噤好人﹐我覺得佢地真係好離譜﹐喺出面玩都算﹐玩到返屋企﹐就好過份﹗你好好諗清楚﹐成日唔返黎又同你吵吵鬧鬧﹐噤對你個仔都唔係噤好﹗

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 親子王國15週年勳章

Agree Happy33,
連我唔講粗口的人都忍唔住 ,忍屎忍尿都唔忍佢地呢對狗男女 .做人做到咁絕,曾經相愛的人,今日用另一個女人來踐踏自己的尊嚴.
感受--你唯一可做是勇氣的站起來,我們會支持你的......加油

男爵府

一個男人變咗就係變咗, 佢已經唔再係以前嗰個好老公, 佢而家只係一個不負責任貪新忘舊既無良男人 你已經原諒咗佢但佢都唔好好咁珍惜 算啦!! 呢段婚姻救得返都無用...
你要努力呀, 仲有個仔, 記住分返清楚啲錢, 唔好益個賤女人

大宅

你們說我堅強,但我也曾掙扎過失常過什至連自己也看不起..

大宅

不是, 妳真係已經做得好好 .... 問題不是妳, 係他們不斷的挑戰你, 另妳心傷, 請不要看不起自己, 你真的很好 .... 也是個好媽媽 !!

原文章由 感受 於 07-10-18 17:21 發表
你們說我堅強,但我也曾掙扎過失常過什至連自己也看不起..

首頁
12345...6

尾頁

跳至