嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

BK Milk勳章

引用:Quote:lossenhk+發表於+14-6-25+12:12+i+牌

原帖由 ms.coffee 於 14-06-25 發表
我都唔知呀,驚係假野,心思思緊.…不過o係韓國官網有喎

http://www.i-angel.co.kr/board/bbs/board.php?bo_table=p4_eng&wr_id=21

大宅

我都見到團購個條....其實佢同RAINBOW有咩分別?邊條好用?

複式洋房

我都苦惱緊買唔買GROUPON個I-ANGEL好...究竟佢同RAINBOW/IRENE有咩唔同..邊隻先好用....

子爵府

認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

siufubmama 發表於 14-6-25 23:30
我都苦惱緊買唔買GROUPON個I-ANGEL好...究竟佢同RAINBOW/IRENE有咩唔同..邊隻先好用.... ...

rainbow 是多個用途, 佢可以拆左個櫈, 變成好似平時個D咩帶甘, 因為可能有D老人家會唔識用腰櫈款, 2用就係可以甘樣, 所以貴D架.

而其他IRENE, MESH, ......系列全部都係一樣款, 只係物料/PATTERN唔同.

以上INFO是我去專門店問的.

lossenhk  thx!  very useful comment  發表於 14-6-26 11:06

別墅

回覆:I-angel 定pognae 好用D?

團購好似sold out,好彩琴日買咗

子爵府

認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

lossenhk 發表於 14-6-25 20:01
我都唔知呀,驚係假野,心思思緊.…不過o係韓國官網有喎

http://www.i-angel.co.kr/board/bbs/board.php?b ...
甘淘寶都有E款賣......, 不過只係擔心是否正貨多D.
個個都話GROUPON賣假野, 而且又甘平.....

複式洋房

回覆:ms.coffee 的帖子

Aiyaa 我尋晩仲拿拿臨買咗groupon添

複式洋房

回覆 siufubmama 的帖子

我問過rainbow 係最貴同初生可以用..groupon 隻mesh 同其他冇咩分別...
而家仲有3隻色... 不過我買唔到... 想要深blue...

複式洋房

回覆 kinakina 的帖子

fb 咩group 代到???幾錢? 係團邊隻呀???

大宅

係喎。。其實p牌舊款可以頂幾重B? 我B 個月已經22磅。。。咁可以用多幾耐?

大宅

引用:回覆 siufubmama 的帖子我問過rainbow 係最

原帖由 angelahks 於 14-06-26 發表
回覆 siufubmama 的帖子

我問過rainbow 係最貴同初生可以用..groupon 隻mesh 同其他冇咩分別...
我都諗住買i angel rainbow, 不過唔知邊度買最平

大宅

畀面勳章

我想用送比人的,想問如果爸媽都係肥,用唔用到hipseat? 唔知腰位唔夠夠長去扣實? 或者知唔知咩牌子啱肥人用? thx

大宅

請問如果買 i 牌應該揀 Irene 定係 Rainbow? 呢兩款價錢差二、三百蚊左右,而且個Net Weight都唔一樣(Irene 8xxg , Rainbow 12xxg),到底要點揀而且又有咩分別? 我見兩款都係3in1又係四季型,真係好難揀。

大宅

我最後買左mesh, 我覺得幾好用。唔會太熱

男爵府

引用:我想用送比人的,想問如果爸媽都係肥,用唔

原帖由 bp2000 於 14-06-30 發表
我想用送比人的,想問如果爸媽都係肥,用唔用到hipseat? 唔知腰位唔夠夠長去扣實? 或者知唔知咩牌子啱肥人 ...
i-angel有一條line 係big size, for 腰圍大D嘅父母

bp2000  唔該晒!  發表於 14-7-13 14:36

男爵府

引用:請問如果買 i 牌應該揀 Irene 定係 Rainbow

原帖由 mingkids613 於 14-07-01 發表
請問如果買 i 牌應該揀 Irene 定係 Rainbow? 呢兩款價錢差二、三百蚊左右,而且個Net Weight都唔一樣(Iren ...
rainbow 係3 in 1,多一條唔需要用hipseat 嘅揹帶用

禁止訪問

複式洋房

我買左pognae, 好似輕身啲

別墅

想問下P牌有無同I牌rainbow款有3合一㨂?
諗緊有一大一细都可以用

p牌有咩唔同款㨂?

首頁

尾頁

跳至