夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

妳朋友臨走時都攬到個女咁實,
證明佢都好唔捨得個女啦,
可解佢仲要選擇呢個咁不負責任嘅行位呢?

個男嘅係唔直得幫,根本連咒都浪費緊我嘅
時間,但妳個朋友就緊加唔直得幫,因為個小
朋友到佢大個嘅時候,點解媽咪要自殺啊?
因為佢只愛佢自己同爸爸比愛我多囉:cry:

水晶宮

我諗佢個朋友可能有產後仰x症,先會選擇呢條路...:-(

原文章由 白活 於 08-1-14 11:06 發表
妳朋友臨走時都攬到個女咁實,
證明佢都好唔捨得個女啦,
可解佢仲要選擇呢個咁不負責任嘅行位呢?

個男嘅係唔直得幫,根本連咒都浪費緊我嘅
時間,但妳個朋友就緊加唔直得幫,因為個小
朋友到佢大個嘅時候,點解媽咪要自 ...

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

你朋友真係死得好唔抵, 如果個男人係咁賤,個老婆死佢根本唔會有灰意......

不過如果呢個世界會有報應, 好多男人都死晒啦.....唉!:cry: :cry: :cry:

男爵府

祝呢個賤人早日患絕症

大宅

原文章由 我愛Corina 於 08-1-14 02:25 發表
早知唔入黎呢個post,我真係:-( :-( :-( :-( 左..
可能我有個女2個月,我係度諗自己攬實個女係咁錫既情境...
佢老公真係好pk...可憐個bb女,,,

是呀, 雖件事咁耐, 但每當我想起佢抱住女係咁錫ge畫面時, 那種依依不捨同絕望....我都會忍吾住想咸..

禁止訪問

禁止訪問

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

伯爵府

好媽媽勳章

唉,呢一幕真係令人感觸流淚.........個男人真係...........

原文章由 感受 於 08-1-14 12:06 發表

是呀, 雖件事咁耐, 但每當我想起佢抱住女係咁錫ge畫面時, 那種依依不捨同絕望....我都會忍吾住想咸..

男爵府

唔明d男人要玩就唔好結婚累人累物啦....我都希望佢有報應

大宅

回覆 #47 yucopooh 的文章

佢個女比女家果邊, 其實女家果邊d人都好僧個賤男, 當日係e院, 佢地屋企人同朋友直頭想殺左佢咁制....

等待驗證會員

成件事最可憐係嗰位小女孩:-(

民房

唉~~~ 真可憐.......可能佢都係一時衝動.
一個人如果唔開心肯打開心窗傾訴下我諗個結局唔會咁慘...
人生都應該是為自己而活, 點解要為一個唔愛自己o既人死呢??唉唉

男爵府

你個朋友死得唔底, 其實呢種男人唔直得為佢死, 最重要係個女, 以後無左媽媽會好淒涼, 希望你都多點關心佢, 當幫吓呢個朋友啦。:cry:

洋房

原文章由 redhot 於 08-1-13 22:29 發表
好毒咩?一d都唔毒!
我祝佢條野潰爛、含"龍"、生瘡、發臭、生滿疽蟲,又痕又痛……
各位姊妹,仲有冇祝福語加呀?

不如樓主寄張心意卡俾佢送上各位媽媽的祝福....
歡迎到以下小豬b之家:oops:

侯爵府

最可憐係嗰位小朋友............:-( :-( :-(
希望呢個男人有報應.............

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原文章由 meow~meow 於 08-1-14 03:19 發表
我諗佢個朋友可能有產後仰x症,先會選擇呢條路...:-(

我都係咁諗,我生完bb做check up果陣,
個nurse問我有冇喊,我話冇過..
跟住佢話真係冇?????跟住我諗諗下,真係有wor..
佢話呢d係正常,要喊就喊出黎...因為荷爾蒙wor...

別墅

小朋友好慘!:-( :-(

禁止發言

翡翠宮

我諗你朋友當時一定係有產後抑鬱, 所以自剎個衝動會較常人高:-( :-( 真係好心痛, 我幾時都話為一個負心既男人而犧性值得咩?-( 佢既然變得心就唔會為你而難過 你響佢面前生生死死只會令佢更+討厭你:-( :-( 何苦呢:( :(
原文章由 感受 於 08-1-13 19:56 發表
我有個朋友過左身岩岩一年.....佢係自殺死
佢走個時個女先三個月....
點解佢會咁做, 因為佢老公, 我覺得佢真係好傻....為咁ge人而自殺.....
佢老公本身都成日出去玩, 有時返下大6咁...我朋友都同佢嘈過好多次...但佢 ...

首頁

尾頁

跳至