自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

回覆:小心自稱 \"威爾斯李嘉誠莫醫生\" 來電

投訴醫院啦!

子爵府

珍珠宮

男爵府

回覆:小心自稱 "威爾斯李嘉誠莫醫生" 來電

咁衰格

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

用意系咩, 攞資料?

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我細個都中過招呀
應該得10歲左右, 有日有個男人打黎搵我媽媽 (講得出媽媽全名), 話我媽去佢度做完檢查, 個報告有問題, 跟住話為安全計, 我都要去驗, 跟住又叫我摸自己有無唔舒服咁... 我就ON居居跟住佢做, 仲好擔心媽媽有事.
夜晚媽媽放工, 我話返佢知, 俾佢鬧到我死呀
啲死變態佬真係好賤格呀

小肥楊    發表於 14-9-19 16:33

伯爵府

伯爵府

2018復活節勳章 熱血金章 好媽媽勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章

need to report to the police

impersonation
「政治乃眾人之事」-- 國父孫中山先生

子爵府

回覆 goo_littlebb 的帖子

吓.....講得出你媽媽個名?? 咁呢位"莫醫生" 就唔係囉....佢問我囡叫咩名...跟住打比我就問
係咪 "XXX 媽媽"....佢又係叫我囡摸自己...又問有無見到我同爸爸"XX"....我囡無理佢咋

子爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆:小心自稱 "威爾斯李嘉誠莫醫生" 來電

寶石宮

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

gigi1020 發表於 14-9-19 14:59
用意系咩, 攞資料?

用意....變態囉....叫我囡做埋D核突野

大人咪想問兩公婆房事囉......佢不停追問我呢兩個禮拜有無"行埋"..

佢聽咗可能會好"高興" 掛

大宅

投訴佢啦都唔知咩心態 咁都過到癮嫁咩

心裡有幾濶~條路有幾寬

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

總有離別的時候

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆:goo_littlebb 的帖子

嘩,我細個都試過,前面個part 同你一樣!! 後面個part,佢問我有無咩咩過,要詳細形容過程係點,先知有無病。我覺得佢玩野,我話不如你形容下點咩咩先會惹到有病呀?佢好興奮咁講,講講下,我話我地電話有錄音架,警察勾左你線啦,佢地宜家去捉你!細路女你都玩,食茄啦!佢即刻cut 我線。

susumi123    發表於 14-9-19 20:45
Wongleungyuen  做得好  發表於 14-9-19 16:59
muihsu  好叻呀妳  發表於 14-9-19 16:14
babytai    發表於 14-9-19 15:37

水晶宮

babytai 發表於 14-9-19 15:06
回覆 goo_littlebb 的帖子

吓.....講得出你媽媽個名?? 咁呢位"莫醫生" 就唔係囉....佢問我囡叫咩名...跟住 ...

死變態佬!

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

sfmeow 發表於 14-9-19 15:14
嘩,我細個都試過,前面個part 同你一樣!! 後面個part,佢問我有無咩咩過,要詳細形容過程係點, ...
你好醒呀!!我就傻更更中左招

子爵府

畀面勳章

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:Quote:sfmeow+發表於+14-9-19+15:14+嘩,我

原帖由 goo_littlebb 於 14-09-19 發表
你好醒呀!!我就傻更更中左招
無計啦,你個陣細個呀嘛,我個陣都十幾歲架喇,俾我好似你咁細都唔識應付。

首頁

尾頁

跳至