跳至

首頁

尾頁

大宅

原文章由 maggie7514 於 08-3-30 16:00 發表

我想問下你呢,威爾斯果面同我講冇照結構,叫我出去搵私家,why呢???而家睇到有好多mami都係向果度照,我而家4個幾月啦,我都有去產檢,我好唔明白喎,你知唔知點解呢 ...

照結構就一定有,不過係冇晒位啫要自己比$出去照
我3月7日去做產檢個男醫生已經同我講話冇位

大宅

原文章由 cindychs 於 08-3-30 05:07 發表
我約左4月1日係廣華照呀~~~
到時再上黎同大家講情況^.^

好呀,等你呀..

伯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 親子達人勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Hello Kalailai,

依冇位照 ! 我3月十七日响威院抽完羊水, E生安排我4月17号照u/s, 我估係照結構性超聲波 ( 因我有孖B )

原文章由 kalailai 於 08-3-7 14:46 發表

我今日去威院做檢查,跟住個醫生同我講話結構性超聲波依到冇位,叫我自己去私家照 我想問出去私家照大概幾$??有冇好介紹..

大宅

原文章由 DammiMa 於 08-3-31 16:25 發表

依冇位照 ! 我3月十七日响威院抽完羊水, E生安排我4月17号照u/s, 我估係照結構性超聲波 ( 因我有孖B )

HIHI dammima
抽羊水係咪因為你孖B先有得抽呀??我都冇既
而結構依個佢同我講就冇位??

大宅

我上個星期四(20週)時照左結構性, 好彩一切正常. 今日威爾斯打比我話抽中我做3d結構性. 唔使錢. 所以都會去試下. 其實唔知有乜唔同呢?

伯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 親子達人勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

因我係高齡產婦, check 咗Oscar, 孖B其中一個B頸皮厚, 所以咪要抽羊水, 好鬼死痛

原文章由 kalailai 於 08-3-31 20:33 發表

HIHI dammima
抽羊水係咪因為你孖B先有得抽呀??我都冇既
而結構依個佢同我講就冇位??

伯爵府

我想問下妳week 20照結構u/s, 係唔係响李嘉城2/F照 ?
如果係, 佢吔產檢u/s機, 照得冇咁指細, 而3D 要妳上去7/F "E"
照清楚好多.....咁4D 唔駛講
( 我孖B好多時侯都上7/F "E" U/S 3D ) 比多的$150.00

原文章由 ngmeingo 於 08-4-1 13:49 發表
我上個星期四(20週)時照左結構性, 好彩一切正常. 今日威爾斯打比我話抽中我做3d結構性. 唔使錢. 所以都會去試下. 其實唔知有乜唔同呢?

民房

回覆 #12 Michelleface 的文章

可以留醫生電話給我嗎.thx

民房

原文章由 kalailai 於 08-3-31 15:46 發表

照結構就一定有,不過係冇晒位啫要自己比$出去照
我3月7日去做產檢個男醫生已經同我講話冇位

我住大埔架,我1月尾知道有左,跟住就去附近果間健康院檢查,健康院叫我去威爾斯登記,咁我2月27日去,佢都冇通知我有位做照結構,果時應該都冇位啦,我今日打去問,佢話冇位了,所以要出去私家照,真慘,本來可以唔使洗錢架嘛,而家又要俾錢做,唉~~~~冇計

大宅

我照結構性係2/F照, 真係照得唔係好清楚, 同埋照咗好耐呀. 下個星期佢又係叫我去返2/F. 唔知係咪同你講個種一樣呢?

原文章由 DammiMa 於 08-4-1 18:53 發表
我想問下妳week 20照結構u/s, 係唔係响李嘉城2/F照 ?
如果係, 佢吔產檢u/s機, 照得冇咁指細, 而3D 要妳上去7/F "E"
照清楚好多.....咁4D 唔駛講
( 我孖B好多時侯都上7/F "E" U/S 3D ) 比多的$150.00

...

大宅

原文章由 kalailai 於 08-3-31 15:46 發表

好呀,等你呀..

等左咁奈,終於到我了,我尋日照左結構性啦,一切正常,係"千金"黎架~
不過佢講個陣,我同老公都打左個"特",因為本身佢同我都想生仔,我其實鐘意女多d既,不過老公鐘意仔,我咪想生仔囉,不過佢宜家知道係女都接受左,講真,唔係仔就女架啦~佢都話,咁我地去睇bb女衫囉^^

大宅

原文章由 maggie7514 於 08-3-30 16:00 發表

我想問下你呢,威爾斯果面同我講冇照結構,叫我出去搵私家,why呢???而家睇到有好多mami都係向果度照,我而家4個幾月啦,我都有去產檢,我好唔明白喎,你知唔知點解呢 ...

我3月時做檢查時威爾斯話冇位!!跟住今個月7號去做檢查係另一個醫生佢話幫我睇下有冇位,點知又有位照跟住佢話幫我book....
想問係威爾斯照結構既mami醫生幫你地照咗幾耐呀,會唔會講b&g,同埋係咪會遲d先有報告架??

首頁

尾頁

跳至