親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我最後都訂左PINGU_PINGA介紹嗰個房東既其他房, 因佢啲房真係幾靚幾企理, 不過用唔倒減4百幾既CODE, 唔知係咪過左期!

佢仲好好咁比我提早CHECK IN, 因我朝早6點幾落機, 而佢前一日又無BOOKING, 因佢既BOOKING係最少2日, 所以好肯定前一日一定唔會接倒BOOKING, 咁佢就好好咁比我早CHECK IN, 跟住本身包一隻蛋, 但我試試問佢有無多一隻比我地4個人用, 佢又話有喎... 太好了, 兩隻蛋都慳返幾舊....

訂完, 就有呢個優惠比我啲朋友, 啱用就用啦, 好似要5月1日前經以下LINK註冊:

只要通過Airbnb旅行,即可獲得$194旅行基金! https://www.airbnb.com.hk/c/mchan555?s=12

男爵府

我BOOK左呢間

https://www.airbnb.com.hk/rooms/4602992

大宅

引用:戶東非常好,友善,肯幫忙!

原帖由 pingu_pinga 於 15-04-08 發表
戶東非常好,友善,肯幫忙!
可否講下住完的感覺,是否可靠?

DouglasMaMa :lol

大宅

回覆:airbnb

大家有冇留意依家air bnb 要上傳戶照,加你的FB,gmail 或是linkin? 仲要講明佢會access 你的聯絡人及裡面的內容?

禁止訪問

回覆:airbnb

男爵府

mylovely0001 發表於 15-4-27 11:20
大家有冇留意依家air bnb 要上傳戶照,加你的FB,gmail 或是linkin? 仲要講明佢會access 你的聯絡人及裡面 ...
我幫朋友用I.E.登記, 唔使要呢啲資料喎

首頁

尾頁

跳至