少年成長

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

回覆樓主:

我大女係4年班曾有暗戀對象,間唔中都講,我同佢share對異性有興趣係正常,但係唔可以有任何身體接觸。亦好open去share一般都唔贊成小朋友太早拍拖,原因係大家都未夠成熟去處理感情問題,容易受傷害及做傻事。

禁止訪問

回覆樓主:

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 hashtag影視迷勳章

cakii 發表於 17-12-30 16:04
我大女係4年班曾有暗戀對象,間唔中都講,我同佢share對異性有興趣係正常,但係唔可以有任何身體接觸。亦好 ...
真係要同佢地傾多的

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

cakii 發表於 17-12-30 16:04
我大女係4年班曾有暗戀對象,間唔中都講,我同佢share對異性有興趣係正常,但係唔可以有任何身體接觸。亦好 ...

男爵府

BB防敏心得分享勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

男仔一樣10歲?
大家可以去我的文討論墾丁旅遊問題

http://www.baby-kingdom.com/foru ... &fromuid=713096

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

肯同媽咪傾, 已很好

首頁

尾頁

跳至